reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tak raczej tak , bo zapomniałam się zapytać w szpitalu czy mam być na czczo bo czasem jak jakieś badania krwi czy coś i zadzwoniłam na oddział do Doktora to powiedział "że mam lekkie śniadanie zjeść , bo jak się za panią weźmiemy to dopóki nie urodzę to jeść nie dostanę " 😂no optymistycznie to zabrzmiało więc myślę że jutro zaraz będą działać może dziś mieli jakieś zabiegi czy coś
Ale Cie przetrzymują, a ja czekam tylko na zdjęcie nowego forumowego dzidziusia 😁😁

No niestety na niektórych brzuchach nie wyglada ona tak pięknie jak na zdjęciach, ja mam ja długa od biodra do biodra niemal. No wyglada strasznie. Po porodzie nie mogłam się nią zajmować jak powinnam, a niestety po jednej stronie jest biała a po drugiej sznur nieestetyczny. Do tego brzuch nad nią - nigdy nie miałam płaskiego brzucha (otyłość brzuszna przy pcos) Ciagle mi się skórka poci tam i ciagle wychodzą podrażnienia… No jest masakra
I wiecie co jest najgorsze? O tym się nie mówi głośno. :/

Wyjazd 20km to teraz jak weekend w Górach kiedyś 😂
Żebyś wiedziała, ja do ginekologa jak jeździłam na wizytę ciążowe to też coś mam ok. 15 km i zawsze to było moje święto 😁 bo obiadu nie robiłam tylko sobie gdzieś szliśmy albo teraz jak było ciepło to na lody po wizycie normalnie jak wakacje nad Morzem no albo w górach 😁

reklama
Żebyś wiedziała, ja do ginekologa jak jeździłam na wizytę ciążowe to też coś mam ok. 15 km i zawsze to było moje święto 😁 bo obiadu nie robiłam tylko sobie gdzieś szliśmy albo teraz jak było ciepło to na lody po wizycie normalnie jak wakacje nad Morzem no albo w górach 😁
Haha, trzeba sobie urozmaicać. 🥰
Ja dzis byłam na pobraniu krwi, ubrałam kiecke, klapeczki, okulary przeciwsłoneczne.
Gwiazda na 10min wyjeździe, a potem w getry i dalej leze😂😂

Do góry