reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczynki dziękuję za wszystkie kciuki ale jeszcze będziecie musiały odrobinę dłużej trzymać bo wróciłam do domu 😂 Pani na izbie przyjęć zadzwoniła na oddział i lekarz powiedział, że jeżeli nic się nie dzieje to mam jeszcze dziś być w domu bo tak tylko bym dziś przeleżała a jutro mam już się wstawić na 7:30 w szpitalu. Także jeszcze dziś jedna noc we dwoje w domu 😁

Dziewczynki dziękuję za wszystkie kciuki ale jeszcze będziecie musiały odrobinę dłużej trzymać bo wróciłam do domu 😂 Pani na izbie przyjęć zadzwoniła na oddział i lekarz powiedział, że jeżeli nic się nie dzieje to mam jeszcze dziś być w domu bo tak tylko bym dziś przeleżała a jutro mam już się wstawić na 7:30 w szpitalu. Także jeszcze dziś jedna noc we dwoje w domu 😁
No nieee. A ja od 3 10 kciuki trzymam 🙈😄

No popatrz. Czyli jutro od rana działają?

No popatrz. Czyli jutro od rana działają?
Tak raczej tak , bo zapomniałam się zapytać w szpitalu czy mam być na czczo bo czasem jak jakieś badania krwi czy coś i zadzwoniłam na oddział do Doktora to powiedział "że mam lekkie śniadanie zjeść , bo jak się za panią weźmiemy to dopóki nie urodzę to jeść nie dostanę " 😂no optymistycznie to zabrzmiało więc myślę że jutro zaraz będą działać może dziś mieli jakieś zabiegi czy coś

Co? Ja już czekam z gratulacjami a tu taka niespodzianka😁 a jak się czujesz?

Serio? I tak będziesz jeździć tam i z powrotem… 🙄 No nic to będziemy czekać jutro 🙏🏻😁

reklama
Tak raczej tak , bo zapomniałam się zapytać w szpitalu czy mam być na czczo bo czasem jak jakieś badania krwi czy coś i zadzwoniłam na oddział do Doktora to powiedział "że mam lekkie śniadanie zjeść , bo jak się za panią weźmiemy to dopóki nie urodzę to jeść nie dostanę " 😂no optymistycznie to zabrzmiało więc myślę że jutro zaraz będą działać może dziś mieli jakieś zabiegi czy coś
No to super, podejście lekarza tez na plus, może to będzie naprawdę fajny dzien🥰🥰

Do góry