reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziewczynki dziękuję za wszystkie kciuki ale jeszcze będziecie musiały odrobinę dłużej trzymać bo wróciłam do domu Pani na izbie przyjęć zadzwoniła na oddział i lekarz powiedział, że jeżeli nic się nie dzieje to mam jeszcze dziś być w domu bo tak tylko bym dziś przeleżała a jutro mam już się wstawić na 7:30 w szpitalu. Także jeszcze dziś jedna noc we dwoje w domu
eij
Ja też miałam samorozpuszczalnemi tez dali rozpuszczalne, a znajoma tez miała tu cc i już miała normalne szwy a raczej zszywki
eij
No nieee. A ja od 3 10 kciuki trzymamDziewczynki dziękuję za wszystkie kciuki ale jeszcze będziecie musiały odrobinę dłużej trzymać bo wróciłam do domu Pani na izbie przyjęć zadzwoniła na oddział i lekarz powiedział, że jeżeli nic się nie dzieje to mam jeszcze dziś być w domu bo tak tylko bym dziś przeleżała a jutro mam już się wstawić na 7:30 w szpitalu. Także jeszcze dziś jedna noc we dwoje w domu
No popatrz. Czyli jutro od rana działają?Dziewczynki dziękuję za wszystkie kciuki ale jeszcze będziecie musiały odrobinę dłużej trzymać bo wróciłam do domu Pani na izbie przyjęć zadzwoniła na oddział i lekarz powiedział, że jeżeli nic się nie dzieje to mam jeszcze dziś być w domu bo tak tylko bym dziś przeleżała a jutro mam już się wstawić na 7:30 w szpitalu. Także jeszcze dziś jedna noc we dwoje w domu
Be_More_Happy
Haha dziękuję Kochana ale na pewno będą te kciuki jutro skuteczneNo nieee. A ja od 3 10 kciuki trzymam
Be_More_Happy
Tak raczej tak , bo zapomniałam się zapytać w szpitalu czy mam być na czczo bo czasem jak jakieś badania krwi czy coś i zadzwoniłam na oddział do Doktora to powiedział "że mam lekkie śniadanie zjeść , bo jak się za panią weźmiemy to dopóki nie urodzę to jeść nie dostanę " no optymistycznie to zabrzmiało więc myślę że jutro zaraz będą działać może dziś mieli jakieś zabiegi czy cośNo popatrz. Czyli jutro od rana działają?
Co? Ja już czekam z gratulacjami a tu taka niespodzianka a jak się czujesz?Dziewczynki dziękuję za wszystkie kciuki ale jeszcze będziecie musiały odrobinę dłużej trzymać bo wróciłam do domu Pani na izbie przyjęć zadzwoniła na oddział i lekarz powiedział, że jeżeli nic się nie dzieje to mam jeszcze dziś być w domu bo tak tylko bym dziś przeleżała a jutro mam już się wstawić na 7:30 w szpitalu. Także jeszcze dziś jedna noc we dwoje w domu
Serio? I tak będziesz jeździć tam i z powrotem… No nic to będziemy czekać jutroDziewczynki dziękuję za wszystkie kciuki ale jeszcze będziecie musiały odrobinę dłużej trzymać bo wróciłam do domu Pani na izbie przyjęć zadzwoniła na oddział i lekarz powiedział, że jeżeli nic się nie dzieje to mam jeszcze dziś być w domu bo tak tylko bym dziś przeleżała a jutro mam już się wstawić na 7:30 w szpitalu. Także jeszcze dziś jedna noc we dwoje w domu
reklama
No to super, podejście lekarza tez na plus, może to będzie naprawdę fajny dzienTak raczej tak , bo zapomniałam się zapytać w szpitalu czy mam być na czczo bo czasem jak jakieś badania krwi czy coś i zadzwoniłam na oddział do Doktora to powiedział "że mam lekkie śniadanie zjeść , bo jak się za panią weźmiemy to dopóki nie urodzę to jeść nie dostanę " no optymistycznie to zabrzmiało więc myślę że jutro zaraz będą działać może dziś mieli jakieś zabiegi czy coś
Podziel się: