Artemida90
Fanka BB :)
na in vitro już zdjęcie poszło@Hankaa w ogóle Ty dzisiaj cesarkę masz jeśli dobrze pamiętam? Trzymam kciuki i daj znać jak dojdziesz do siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na in vitro już zdjęcie poszło@Hankaa w ogóle Ty dzisiaj cesarkę masz jeśli dobrze pamiętam? Trzymam kciuki i daj znać jak dojdziesz do siebie
Daj znac po mam nadzieje ze ta Twoja szyjka juz się nie będzie ruszać i sobie trochę "odzyjesz"Ja jutro rano wizyta, proszę o trzymanie kciuków do porannej kawy!
To by było info idealne, bo zaraz dobije do wagi mojego Meza!Daj znac po mam nadzieje ze ta Twoja szyjka juz się nie będzie ruszać i sobie trochę "odzyjesz"
Już nie ma opcji dodatkowej wizyty bo moja ginekolog poszła na dłuższy urlop ktoś ją zastępuje a jutro Boże Ciało a w piątek muszę się wstawić do szpitalaAle zależy Ci żeby znać ta wagę finalna tak?
Bo jeśli wiesz, że takiej opcji nie ma to może wartość iść na dodatkowa wizytę jeśli Cie to uspokoi?
No tak myślę jak zobaczą, że mam lekarza spoza szpitala to zrobią. Dziękuję czuje się dobrze , nic żadnych skurczy dziś tylko kłucia w szyjce ale je czuje już od ok .37 tygodniaMoże to zależy tez od sytuacji, moze nie ma co się sugerować kolezanka? A jak się w ogóle czujesz? Nadal nic, żadnych skurczy itp?
Trzymam mocno kciuki KochanaJa jutro rano wizyta, proszę o trzymanie kciuków do porannej kawy!