reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Irlandzkie mamy 2011

reklama
Witam

Tichonek niezly bobasek z Mateuszka
Zuzi wyszedl wreszcie pierwszy zabek. Prawa jedyneczka i chyba szykuje sie lewa. Uczy sie pic z kubeczka niekapka, apetycik jej dopisuje choc ostatnio zauwazylam, ze juz nie chce pic mleka o 17. Jest glodna ale mleko niet.

Pozdrawiam

Tichonek, niezle rosnie Twoj bobasek ;-) Moja w 13 tyg miala 62cm i wazyla 6600g :-) Ale przeciez dziecko dziecku nie rowne i nie ma sensu porownywac ;-) Najwazniejsze, ze zdrowko dopisuje :-) A jak z zabkiem, juz cos widac? ;-)

Hej. Mam takie pytanko czy jest tutaj jakaś przyszła mamusia która ma termin na 12 sierpnia i będzie rodzić w Limerick ?? :confused: dziwne pytanko no ale cóż :-D

dranissimo ale Ty masz dziewczynkę więc ona musi ładnie linię trzymać:-D:-DA poza tym,jak piszesz każde dziecko inne:tak:Mój Radek w wieku Matta ważył praktycznie tak samo a teraz chudy jak patyk:sorry:Zrzucił wszystko jak zaczął raczkować a potem chodzić:tak:Zresztą Matt się duży urodził to i sporo teraz waży:-D
A ząbka niet:no:Może to fałszywy alarm,a może tak jak u Radka kilka tygodni będzie męczyć,żeby wreszcie wyjść:sorry:

hehehe, tichonek, moja narazie linii nie musi trzymac, poki co wyglada bardzo zdrowo :-D nawet bym Jej nie pozwolila sie teraz odchudzac, tak jak piszesz, zgubi jak zacznie raczkowac itd. ;-)
Co prawda Twoj jest miesiac mlodszy, ale kiedy zaczniesz wprowadzac mu cos nowego do jedzonka??? Pytam, bom zielona w te sprawy i z tego co pamietam, to On cycowy jest, tak jak moja...

reklama
Do góry