reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Irlandzkie mamy 2011

no, u nas z tym spaniem to roznie bywa... na poczatku nasza krolewna potrafila nie spac do 2 w nocy, a teraz zazwyczaj zasypia do 12 i spi do 7, potem jesc i jeszcze do ok 10-11 :)

w ogole te godziny spania ani karmeina nie sa stale, jest tak jak jej sie zachce ;)

my tez wyslalismy wniosek o paszport, jest juz zarejstrowany, teraz czekamy :)

reklama
Beta-to czekamy:)
Sloszym-moja Niunia też raczej z tych"wolnych duchów...nawet nie patrze na zegarek zeby sprawdzic godziny o ktorych sie budzi...ale jest przekochana z tym spankiem

Dzis juz bylo, ze paszport wyslany :-) Moze na jutro przyjdzie? :-D

Nasza tez je na zadanie, szkoda tylko, ze nie spi na zadanie - nasze :-p

cześć dziewczyny, czy ja też mogę do Was dołączyć?
Jestem mamą bliźniaczek urodzonych 25.02.2011 w 31tc, Martynka waga 1200 Laura1600 ale teraz nikt by nie powiedział że to wcześniaczki:-) są zdrowe i silne. Mam jeszcze 2 letniego synka Kubusia. Mam nadzieję że mnie przygarniecie. Muszę jeszcze dodać suwaczki i całą resztę bo u Was tak to ładnie wszystko wygląda:-)

a moja Emma smoka nie chce ciągnąć :-) nawet dobrze.. Vi tez była bez smoka i było dobrze;-)

witam nową mamusię .. dodawaj suwaczki i pochwal się dziewczynkami.. z jakiej okolicy jesteś?

Matt też smoka wypluwa:sorry:Radek toże nie chciał,dopiero jak miał 3 miechy i zęby mu szły to zaciagnął (ale tylko do spania i wypluwał) i sam odrzucił w 9 miesiącu:tak:
Matt strasznie pcha łapki do buzi,wkurza się,trze po dziąsłach,ciumka,chyba to faktycznie zęby:sorry:Ja pierdziut...jeden szybko zaczął i dał popalić i teraz następny chyba będzie szybko ząbkował:wściekła/y:
sylwiamama3https://www.babyboom.pl/forum/members/sylwiamama3-87025.html witamy:tak:i oczywiście,że możesz dołączyć:-)Gratuluję córeczek:tak:Napisz jeszcze ile miały wzrostu po porodzie to dodam Cię do listy:tak:

Moja tez bezsmoczkowa. Pluje nim dalej niz widzi. Butli niestety tez nie chce... nie wiem, czy to dobrze, bo jak wroce do pracy to jak bedzie jadla?? :szok: Narazie o tym nie mysle... :/
Witamy mame blizniaczek :-)
tichonek, moja ostatnio tez mega marudna i pcha lapki do buzi na potege, ale zagladalam i znaku zabkow nie widac... Nie wiem, co Jej odbija...

reklama
Ja specialnie Dominisi zapodałam smoka,bo nie uśmiecha mi się żeby odkryła instytucję paluszków,tak jak Danielek-teraz meczarnia i nie ma sposobu żeby twixa oduczyć ciągnąć twixy:(((a już mu się paznokietki zniekształciły:(Tak więc już teraz staram się nauczyć Młodą smoka,bo potem bedzie za pózno,a od smoka łatwiej się odzwyczaja niż od palusiów:)no-wytłumaczyłam się;)))
Sylwiamama-no czekamy na suwaczki i napisz coś tez o sobie:)))

Do góry