reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Irlandzkie mamy 2011

A ja się zastanawiam czy Mattowi przygoda z zębami się przypadkiem nie zaczyna:sorry2:

o kurcze! To szybko! Moja ma juz ponad 3 mies i narazie nie widac znaku zabkow ;-) Co prawda gryzie juz raczki itd ale sprawdzalam dziaselka i nic nie widac... A po czym Ty poznajesz? Bo ja to tez w sumie nie mam doswiadczenia...

Vikamcia Ania też tylko książeczkę szczepień ma, całą dokumentację mają w HSE u nas w Rush i jakbym potrzebowała to mówiła nurse, że wypiszą, co tzreba

dobrze wiedziec, ze jakies dane moga dac, w razie jak bedziemy sie zbierac do pl ;-)

Dranissimo-a może ponarzekaj to się poprawi;)Mam nadzieję,że spacer sie jednak uskuteczni:)

e tam, serio nie mam na co narzekac, moze Mala nie spi tak jakbym chciala, ale spi i wcale duzo nie placze, czasem tylko pomarudzi, jak jest spiaca czy glodna i wsio ;-) Ogolnie to powiem, ze zlote dziecko z Niej! ;-) A rano, zaraz po tym, jak napisalm, ze nie chce spac, nie minelo 10 min jak usnela, sama, bujana na bujaku ;-) Wiec na spacerek nie poszlysmy, no a teraz pogoda sie zepsula, ale kto wie... ;-)

reklama
To nie tak,że Mattowi na pewno jakiś ząbek idzie tylko pomyślałam,że jednak to możliwe...Radek miał pierwszego zęba jak miał 14 tygodni a już jakieś 6 tyg. wcześniej zaczął strasznie gryźć rączki,wkładać do buzi.Matt ma teraz 10,5 tygodnia i jest masakra jak on rączki pcha do buzi:sorry2:Tzn.wcześniej też pchał,ale tak od tygodnia tak się nimi zapycha,że szok:baffled:Trze rączkami po dolnych dziąsłach,ciumka przy tym strasznie,denerwuje się tak jakby go swędziało:sorry2:I tak sobie tylko pomyślałam,że może on też będzie mieć zęby tak szybko jak Radek,chociaż wcale nie powiedziane:sorry2:

Dziewczyny, musze sie pochwalic :-) Sprawdzilam dzis na stronie i.... nasz wniosek o paszport dla Maludy jest "approved"! Alez sie ciesze! :-) Mielismy male problemy ze skompletowaniem dokumentow... ale sie udalo! Za miesiac wyprawa do domciu, moja Mala w koncu zobaczy dziadkow!!! Alez sie ciesze! :-) :-) :-)

O to super wieści:-)Wiem jak takie pozytywne załatwienie urzędowych spraw potrafi cieszyć:tak:Zuzka jak Zuzka ale jak dziadkowie ją zobaczą to dopiero będzie radocha:-D

oj, cieszy cieszy ;-) Stresowalam sie, ze znowu nam koperte odesla, a bilety kupione itd... No ale juz ulga :-)
No Zuzka w sumie nie bedzie wiedziala o co kaman... ale Rodzice to sie uciesza! Moj Tato pewnie sie poplacze... ;-) Juz sie nie moge doczekac! :-)

lubiczanko, serio nie ma czego zazdroscic, chyba, ze rezultatu tylko, bo cala przeprawa to bylo tylko kupa stresu... Nie zbieralismy dokumentow, w rezultacie nie mielismy zadnego p60, a innych papierkow potwierdzajacych nasz pobyt tutaj tez niet... i wez wyczaruj cos z niczego... Odeslali nam raz koperte to im napchalam co mialam i jakos dalo rade :-) Caly proces zajal ponad miesiac, mimo, ze wyslalismy na paszport expres! Jak juz nam przysla to calkiem odetchne! :-) Zycze powodzenia w zalatwianiu!! :-)

reklama
super Dranissimo....
moi rodzice nie widzieli jeszcze Mayki a ma 2 lata nie wspomne o nastepnym:sorry2:

Serio serio?? Juz 2 lata nie bylas w pl?? Niezle... Przyznam, ze coraz mniej mi sie podobaja odwiedziny w pl, ale mimo to ciagnie mnie tam... chociazby do Rodzinki :-) A nowym dzieciem to juz mus, trzeba jechac sie pochwalic! :-)

Do góry