reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

intymna rozmowa

Znam to.
Wedlug mnie to jest rozkoszne. Brakuje mi tego.
Bulsztyn traktuje moje łóżko jako super dodatkowa przestrzen.
Generalnie mały to słodziak nad słodziaki. 😍 100% cukru w cukrze. Taki kochany, że nawet osoby nie lubiące dzieci są nim oczarowane. 🥰
Przeuroczy 3 latek. I śliczny po mamie, wiadomo. 😅
Już powie: kocham cię. Kocham wszystkich. Mamę, tatę, siostrę i brata. I psa. Wszystkich kocham.

reklama
Od 3 tygodni jestem mamą noworodka i marzę o przesłaniu całej nocy. Chodź mała dużo się tylko 2 razy w nocy to rano przychodzi 2,5 latek i nie ma spania trzeba wstać. Chciałbym żeby oboje szli spać o 21 a ja mogła z mężem spędzić miło wieczór...

Od 3 tygodni jestem mamą noworodka i marzę o przesłaniu całej nocy. Chodź mała dużo się tylko 2 razy w nocy to rano przychodzi 2,5 latek i nie ma spania trzeba wstać. Chciałbym żeby oboje szli spać o 21 a ja mogła z mężem spędzić miło wieczór...
Takie uroki macierzyństwa każde dziecko inne jest 🙂

Generalnie mały to słodziak nad słodziaki. 😍 100% cukru w cukrze. Taki kochany, że nawet osoby nie lubiące dzieci są nim oczarowane. 🥰
Przeuroczy 3 latek. I śliczny po mamie, wiadomo. 😅
Już powie: kocham cię. Kocham wszystkich. Mamę, tatę, siostrę i brata. I psa. Wszystkich kocham.

Moj tez słodziak.
Bedzie miał trzy latka w październiku.
Rezolutny, uroczy blondyn. W naszym przypadku to nie wiemy po kim on to ma 🤣
Kocha wszystkich ale jest synkiem mamusi i to mi pasuje.

Ja się lepiej nie wypowiadam, bo mamy się wspierać, nie dołować. :D Cudownie, że noworodzio budzi się tylko dwa razy. To tak jak i mój 3,5 latek. 🙄 Słodki jest, ale spanie to makabra. Życzę, żeby córeczka szybciej dała pospać niż mój. Ja po prostu odsypiam z nim w dzień. Trudno. Najwyżej coś nie będzie zrobione. Staram się gotować z rana, żeby po południu móc się wyspać. Jak widać działa, bo minęła 01, a ja nadal nie śpię. :D porządku robię popołudniami.

Takie uroki macierzyństwa każde dziecko inne jest 🙂

Może kiedyś się unormiją. Obecnie puki mąż jest że.mna w domu dajemy radę, ale.nienwiem jak to będzie ja.on pójdzie do pracy.
Nie.moge poradzić sobie z karmienim małej wpija 120 mm i chce jeszcze dostaje wodę do przepicia no bo ile moze jesc Ale nie wiem czy to dobrze. Ona ma 3 tyg boję się żeby jej nie zaszkodzić.

Może kiedyś się unormiją. Obecnie puki mąż jest że.mna w domu dajemy radę, ale.nienwiem jak to będzie ja.on pójdzie do pracy.
Nie.moge poradzić sobie z karmienim małej wpija 120 mm i chce jeszcze dostaje wodę do przepicia no bo ile moze jesc Ale nie wiem czy to dobrze. Ona ma 3 tyg boję się żeby jej nie zaszkodzić.
Moje każde dziecko jechało na mam i co 3godziny pily potem już ten czas sie wydłużył...wiesz ja miałam kiedyś sytuację mąż po niecałych 2tygodnisch do pracy musiał iść i sama musiałam sobie radzić ze wszystkim wtedy byłam po 2cc jeszcze...to dużo Ci pije duże się urodziło dziecko?

reklama
U nas w rodzinie po tacie czarnookim i mamie zielonookiej są dwa błękitnookie dzieciaczki. Takie cudne. Też żartujemy.

U mnie tylko jedno dziecko ma "dziwną" grupę krwi, ale dopuszczalną.

Do góry