reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Interpretacja testu , proszę o pomoc

reklama
Dzień dobry. Jestem tutaj nowa , szukam porady, chcę być dyskretna dlatego pozostaje mi liczyć na kobiety z forum. Mam 26 lat i z mężem zaczęliśmy starać się o dziecko dokładnie w ostatnie dni płodne. Jestem dzień przed miesiączką lub nawet powinnam dostać dziś, co jakiś czas czuje ukłucie nieznane w brzuchu (2/3 razy dziennie, od kilku dni )a nawet raz poczułam takie "okresowy ból" jaki często miewałam świeżo przed. Test wyszedl z ledwo ale to ledwo widoczną kreską... Jak mam to rozumieć ? W załączniku dodaje zdjęcie testu. Ogromnie dziękuję za odpowiedzi.
Wiem ,że powinnam zrobić badanie z krwi lecz sytuacja nie pozwoli mi na to przez kilka dni a jestem strasznie niecierpliwa i chciałabym wiedzieć czy faktycznie mogę po cichutku się cieszyć
Wiesz co dla mnie to raczej negatywny test i wyszła to prawdopodobnie to kreska testowa. Wychodzą testy przed terminem miesiączki z cienkimi kreskami, jednak są one odbarwione na różowo.
Powtórz test jutro z porannego moczu.

Dziewczyny wiekszość miała rację. Zrobiłam właśnie dwa różne testy i wygląda na to że udało się ♥️
IMG20220917104901.jpg

reklama
Do góry