marzycielko
Fanka BB :)
A bety nie robisz?Zrobilam rano test, oczywiście negatywny. Czekamy na okres i będziemy podchodzić do in vitro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bety nie robisz?Zrobilam rano test, oczywiście negatywny. Czekamy na okres i będziemy podchodzić do in vitro.
Przykro mi Ja za tydzień testuje. Jak się nie uda również będziemy chcieli podejść do in vitro.Zrobilam rano test, oczywiście negatywny. Czekamy na okres i będziemy podchodzić do in vitro.
zrobię zrobię ale wiesz już nie robię sobie szans na to ze sie udało, nauczona poprzednimi doświadczeniamiA bety nie robisz?
Rozumiemzrobię zrobię ale wiesz już nie robię sobie szans na to ze sie udało, nauczona poprzednimi doświadczeniami
11. W poprzednich cyklach jak jest wyszedł pozytywny 11 dni to potem już nic pozytywnego sie nie zadziałoRozumiem
U mnie wynik testu zawsze pokrywał się z beta
Który to dzień po iui ?
Przykro mi.zrobię zrobię ale wiesz już nie robię sobie szans na to ze sie udało, nauczona poprzednimi doświadczeniami
Stymulujące z reguły zaczyna się w drugi dniu cyklu, także najlepiej zgłosić się przed miesiączką aby wszystko zaplanować mieć czas na wykup leków które przeważnie trzeba zamawiać bo nie są dostępne w apteceKochane, które już podchodzilyscie do in vitro. Kiedy zglosilyscie sie do kliniki po stymulacje? Ja czekam na okres, jutro jeszcze podjade na betę ale do innego laboratorium niż w Bocianie, ale wiadomo ze nie robię sobie nadziei, jak poprzednio byłam w klinice to doktor zachęcał do 5 inseminacji ale to nie na moje nerwy już. I teraz nie wiem, czekać na okres i dopiero sie zgłosić do kliniki? Wiem, ze głupie pytanie ale nikt dzisiaj tam nie odbierze telefonu bo nieczynne a ja się stresuje strasznie ze nam przepadnie cykl kolejny
dziękuję. Zadzwonię w takim razie jutro rano się umówić jak najszybciej.Stymulujące z reguły zaczyna się w drugi dniu cyklu, także najlepiej zgłosić się przed miesiączką aby wszystko zaplanować mieć czas na wykup leków które przeważnie trzeba zamawiać bo nie są dostępne w aptece