Madame JS
Fanka BB :)
My też ;-)My już jesteśmy razem, a jak u ciebie?
Kiedy testujesz?
Oficjalnie 23 marca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też ;-)My już jesteśmy razem, a jak u ciebie?
Kiedy testujesz?
W sumie możesz spróbować ;-) Kto Ci zabroni?Gratulacje dla Was! Trzymam kciuki <3
Powiedzcie mi, myślicie, że jest sens testować jutro, 11 dni po IUI?
trzymam kciuki! zmienialiście coś tym razem?My też ;-)
Oficjalnie 23 marca.
To jest in vitro na NFZ :-) Tu nie ma zmiantrzymam kciuki! zmienialiście coś tym razem?
ja wiem, ale może jakieś nowe suple, coś? czy tym razem na luzie?To jest in vitro na NFZ :-) Tu nie ma zmian
Ja osobiście nie lubię testować wcześniej wolę żyć na spokojnie w nie wiedzy niż jak przy iui test wyszedł negatywy i dopiero wtedy zaczęło się stresowanieGratulacje dla Was! Trzymam kciuki <3
Powiedzcie mi, myślicie, że jest sens testować jutro, 11 dni po IUI?
W sumie nie wiem, czy suple mogą wpłynąć na to, by tym razem nie było poronienia zatrzymanego . Biorę w sumie to, co zwykle - uzupełniałam niedobory żelaza przez dłuższy czas, no i tyle... Wcześniej, przed punkcją, byłam bardziej skupiona na tym, co może wpływać na jakość komórek - teraz niewielkie to ma znaczenie ;-)ja wiem, ale może jakieś nowe suple, coś? czy tym razem na luzie?
no to błogiego wypoczynkuW sumie nie wiem, czy suple mogą wpłynąć na to, by tym razem nie było poronienia zatrzymanego . Biorę w sumie to, co zwykle - uzupełniałam niedobory żelaza przez dłuższy czas, no i tyle... Wcześniej, przed punkcją, byłam bardziej skupiona na tym, co może wpływać na jakość komórek - teraz niewielkie to ma znaczenie ;-)
Jedyna właściwa nowość - tydzień urlopu ;-)