reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
Nic nie mówił o tym powiedział że zaraz pęknie bo juz jest przyklejony do jajowodu i ścianka pecherzyka na to wskazuje,) o ile dobrze zrozumiałam wszystko w tym stresie ;) a Ty miałaś monitoring?
Miałam właśnie żeby zobaczyć czy wszystko ładnie popękało i czy jest szansa na cokolwiek. Sprawdziła sobie endometrium i się cieszyła, ze jest dużo jakiegoś płynu 🤔 trzymam za ciebie kciuki ❤️

reklama
Hej :-) pytanie z innej beczki: czy wam kilka godzin po inseminacji również wypłynął „śluz” „sperma” zwał jak zwał w każdym razie biała wydzielina ??
Ja po inseminacji bardzo długo nie sikalam, bo jakoś mi się nie chciało, ale właśnie sama się zdziwiłam bo nie wypłynęło nic a nic

Zauważyłam ze są dwa typy charakterów do testowania niektórzy właśnie się nakręcają testami a niektórym sprawia to przyjemność nie wiem jak to określić 🤪 ja lubię te testy robić mam testować 6.10 ale już chyba 2.10 zacznę mimo ze jeszcze zastrzyk może wyjść ale to będę patrzeć czy blednie czy robi się mocniejszy analizować wlepiać gały 😵‍💫
Ale chyba jestem w tej mniejszości testowych świrów 😄 dajcie znać czy tez ktoś testował przed czasem ?

Nic nie mówił o tym powiedział że zaraz pęknie bo juz jest przyklejony do jajowodu i ścianka pecherzyka na to wskazuje,) o ile dobrze zrozumiałam wszystko w tym stresie ;) a Ty miałaś monitoring?
Ja tez zawsze po inseminacji mam monitoring czy pęcherzyk pękł, jak wygląda endimetrium i czy w ogóle byla owulacja😊

DA8B68E1-D69E-4B36-99D9-6EF99A688A56.jpeg

reklama
Do góry