Bardzo wam dziekuje za rady. Infekcje pecherza mialam raz 5 lat temu i po furaginie bylo ok. Teraz to parcie i ta cewka nie daje mi spokoju juz miesiac i nie chce mi sie zyc i funkcjonować. Nawet nie wiem co by moglo przyniesc ulge w tej chwili Antybiotyk biore dopiero 2 dni i w dzien jest lekka poprawa ale wieczory sa najgorsze bo sikam co chwile
Partner lyka leki przeciwgrzybicze jakie przepisala nam ginekolog, ja ze wzgledu na antybiotyk narazie nie ruszam ich ze wzgledu na to, ze moga byc nasilone dzialania nieporzadane. Moze faktycznie wysle partnera na jakies badania no i pomysle o tym wymazie raz jeszcze.
reklama
Yolandelo
Fanka BB :)
Ja musiałam zrobić ostatnio posiew na bakterie z kanału szyjki,wyszla bakteria e coli i inna jeszcze,a do tego grzybica. Staramy się o dziecko,więc przeleczyłam się antybiotykiem backtrim.
Czy tez mialas problem z cewka moczowa i z częstszym oddawaniem moczu?
Tak,a zaczęło się od pieczenia,poznidj myslalam ,że jakbym wyleczyła furaginą,ale po kilku dniach robiłam posiew,i wyszły te bakterie.Teraz odpukać nic juz nie piecze.Czy tez mialas problem z cewka moczowa i z częstszym oddawaniem moczu?
Yolandelo
Identycznie u mnie.. tyle ze u mnie dyskomfort nadal trwa juz 4 tygdzienTak,a zaczęło się od pieczenia,poznidj myslalam ,że jakbym wyleczyła furaginą,ale po kilku dniach robiłam posiew,i wyszły te bakterie.Teraz odpukać nic juz nie piecze.
Ale czekasz na posiew moczu?tu powinny wyjsc jakie bakterieIdentycznie u mnie.. tyle ze u mnie dyskomfort nadal trwa juz 4 tygdzien
Yolandelo
Czekam na wyniki posiewu moczu, w poniedzialek powinien byc. Tyle ze oszaleje chyba bo juz nie wiem co mam robic. Dostalam jeszcze skierowanie na usg brzucha ale tu sie nic nie dzieje, nie boli ani nic, lekarz powiedzial, ze to raczej miejscowe tam na dole i zeby isc do ginekologa, wiec udalo mi sie dostac na jutro przez pakiet zdrowotny. Mam nadzieje, ze cos pomoga bo tyle ile ja ostatnio lekarzy odwiedzilam to szok…Ale czekasz na posiew moczu?tu powinny wyjsc jakie bakterie
Wczesniej w wymacie z 26.06 z cewki moczowej i pochwy wyszedl paciorkowiec bezmlecznosci i to mnie bardzo zastanawia (wynik odebralam dopiero wczoraj bo gdzies zginal w labolatorium)
Yolandelo
Czekam na wyniki posiewu moczu, w poniedzialek powinien byc. Tyle ze oszaleje chyba bo juz nie wiem co mam robic. Dostalam jeszcze skierowanie na usg brzucha ale tu sie nic nie dzieje, nie boli ani nic, lekarz powiedzial, ze to raczej miejscowe tam na dole i zeby isc do ginekologa, wiec udalo mi sie dostac na jutro przez pakiet zdrowotny. Mam nadzieje, ze cos pomoga bo tyle ile ja ostatnio lekarzy odwiedzilam to szok…
Wczesniej w wymacie z 26.06 z cewki moczowej i pochwy wyszedl paciorkowiec bezmlecznosci i to mnie bardzo zastanawia (wynik odebralam dopiero wczoraj bo gdzies zginal w labolatorium)
Ale czekasz na posiew moczu?tu powinny wyjsc jakie bakterie
Cos takiego wyszlo 1,5 msc temu
Załączniki
Też mialam to,tylko nie oamietsm czy teraz czy 2 lata temu w wymazie,ale też paciorkowca,no i dostalam antybiotyk bactrim tez na to,2 tyg musialam brać.Ale chyba pomoglo bo spokój ,odpukać.Cos takiego wyszlo 1,5 msc temu
reklama
Yolandelo
Czyli jest nadzieja, ze ten paciorkowiec jest winowajca.. jutro dopytam u ginekologa i spytam czy moga wymaz powtorzyc.Też mialam to,tylko nie oamietsm czy teraz czy 2 lata temu w wymazie,ale też paciorkowca,no i dostalam antybiotyk bactrim tez na to,2 tyg musialam brać.Ale chyba pomoglo bo spokój ,odpukać.
Dziekuje bardzo