reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
4bc i 4cc.
Słabiutkie, ale mam nadzieję, że pokażą swoją prawdziwą siłę 💚

Sobota/niedziela. Wcześniej raczej nie ma sensu.
A Ty idziesz na betę w terminie z kliniki czy wcześniej?
Mam koleżankę która ma syna z 3bc i teraz znowu jest w ciazy i też słabszy zarodek byl. Także trzeba wierzyć 🥰😍
Trzymam kciuki bardzo mocno !

U nas już coś świta w tunelu z datą 6 maja ale to jeszcze musze przejsc przez dwie kontrole progesteronowe 😅 pierwsza w środę. Jest stres, jest ekscytacja aaa i niezle zdziwko jak zaplacilam prawie 900 zl w aptece 🫣 a ja myslalam ze najwieksze koszta sa przy stymulacji nie transferze.. a no i te strzykawki do prolutexu ktore dostałam w aptece... co za bydlaki 😬

U nas już coś świta w tunelu z datą 6 maja ale to jeszcze musze przejsc przez dwie kontrole progesteronowe 😅 pierwsza w środę. Jest stres, jest ekscytacja aaa i niezle zdziwko jak zaplacilam prawie 900 zl w aptece 🫣 a ja myslalam ze najwieksze koszta sa przy stymulacji nie transferze.. a no i te strzykawki do prolutexu ktore dostałam w aptece... co za bydlaki 😬
Też nie cierpię prolutexu. Nie dość, że drogi, ciężko dobrać igły to jeszcze go w aptekach brakuje.
A badania progesteronu są w ramach programu?

Tak, zaproponowałam podanie dwóch i się zgodził.
Cieszylibyśmy się z mężem jakby były bliźniaki :)
Kurcze mój lekarz pomimo 5 bet 0 w sumie od 2022 nie chce podać dwóch. Mąż też nie chce:(, mamy syna. Ja chciałabym sprobowac żeby choć 1 "zaskoczyl"...ale sama mogę sobie chcieć...nasze ostatnie dwa są właśnie "slabsze"

reklama
Też nie cierpię prolutexu. Nie dość, że drogi, ciężko dobrać igły to jeszcze go w aptekach brakuje.
A badania progesteronu są w ramach programu?
Tak w ramach programu. U mnie w klinice proga bada sie trzy razy w cyklu transferowym. 2dc, przed zaczęciem przyjmowania progesteronów i dzień przed transferem. 2 pierwsze pobrania musi byc ponizej 1.5 a w ostatnim powyzej 10.

Do góry