reklama
Który to transfer?U mnie biało, 6 dpt. Nie ma nawet cienia. Zmienilam testy, zeby nie mieć wątpliwosci jak na pinkach strumieniowych. Chyba już czas się godzić, że znowu się nie udało. Kolejny raz brak implantacji, mimo idealnego endometrium, kleju do zarodków. Nie wiem w czym może leżeć przyczyna i to jest najgorsze.
Trzymaj się, ja takich przeżyłam 5...
Zrobię teraz badanie endometrium, zobaczymy czy coś wykaże
I jakie leczenie wdrożono przed transferem?Jeśli nie robiłaś może warto zrobić biopsję Endo, badanie cd138 i komorki nk. U mnie po dwóch nieudanych transferach zrobiliśmy i się okazało że wyszło przewlekle zapalenie Endo. Teraz transferowalam ostatni zarodek, ale najslabszy i zobaczymy co będzie.
anela92
Fanka BB :)
2 transfer z 1 procedury. Został nam jeszcze 1 zarodek. Łatwo nie jest, ale nie mam wyjścia, trzeba próbować dalej.Który to transfer?
Trzymaj się, ja takich przeżyłam 5...
Zrobię teraz badanie endometrium, zobaczymy czy coś wykaże
Tak. U nas była stosowana przy 1 procedurze.Dziewczyny? Czy któraś przy rządowym programie miała stosowaną metodę weryfikacji plemników fertile chip ?
Dziewczyny, co można zbadać podczas biopsji endometrium w gabinecie? Cd56, cd138 I coś jeszcze? Chodzi o badanie w kierunku zapalenia, braku implantacji. Czy cd56 wystarczy jako marker komórek NK? Czy dodatkowo coś jeszcze można oznaczać?
Sunflowerxxx
Ja dostałam Tarivid 2x200mg oraz Metronidazol 3x250 mg przez 10 dni. Transferowalismy nasz ostatni zarodek 4BC, więc słabszy, ale mamy nadzieje ze sie uda.I jakie leczenie wdrożono przed transferem?
reklama
LadyCaro
o kurcze, z antybiotykami po transferze to chyba się nie spotkałam. Ciekawe.Ja dostałam Tarivid 2x200mg oraz Metronidazol 3x250 mg przez 10 dni. Transferowalismy nasz ostatni zarodek 4BC, więc słabszy, ale mamy nadzieje ze sie uda.