reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Czy któraś z Was zauważyła wzrost wagi podczas tej całej procedury przy w miarę dobrej diecie? Zastanawiam się, czy mam na co zwalić.. czy nie oszukiwać się i spojrzeć w pesel 😂
ja się nie waże podczas stymulacji bo siię boję 😂

ps. przeczytałam: czy któraś z Was zauważyła wzrost wargi" 🤣

reklama
Czy któraś z Was zauważyła wzrost wagi podczas tej całej procedury przy w miarę dobrej diecie? Zastanawiam się, czy mam na co zwalić.. czy nie oszukiwać się i spojrzeć w pesel 😂
Zdecydowanie! Wyglądałam jak balon mimo diety z niskim ig i fajnego jedzenia. Hormony szaleją i taki jest tego efekt.
Wróciłaś już po drugiego bąbelka? 🙂
Nie zdążyłam, zaszłam w ciąże naturalnie 😳😬

no ja jestem dzień przed punkcja i brzuch to mam jakbym już w połowie ciąży byla… nie chce nawet stawać na wagę 🫣

no ja jestem dzień przed punkcja i brzuch to mam jakbym już w połowie ciąży byla… nie chce nawet stawać na wagę 🫣
Czyli wszystkie mamy podobnie... Ten proces pod każdym kątem jest trudny.

Który dc będziesz miała w dniu punkcji? Trzymam bardzo mocno kciuki, koniecznie daj znać jak rezultaty.

reklama
Do góry