Poczekaj jeszcze u mnie na początku też była biel ,dopiero po czasie coś tam na teście było widać (w sensie 15 min od zrobienia gdzie teoretycznie jest już wynik niewiarygodny ) a potem z każdym dniem test już wyraźniejszy .Dziś 8dpt .Głowa do góry daj sobie jeszcze chociaż te 2-3 dni mocno trzymam kciuki ,że jeszcze będzie dobrze .Dziewczyny u mnie 6dpt i na pinku biel…. Chyba przeczucia mnie nie myliły - to nie mój czas
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
już 6h minęło więc cóż jakby coś było to by się pojawiłoPoczekaj jeszcze u mnie na początku też była biel ,dopiero po czasie coś tam na teście było widać (w sensie 15 min od zrobienia gdzie teoretycznie jest już wynik niewiarygodny ) a potem z każdym dniem test już wyraźniejszy .Dziś 8dpt .Głowa do góry daj sobie jeszcze chociaż te 2-3 dni mocno trzymam kciuki ,że jeszcze będzie dobrze .
Leanne
O ile uda się coś.. to na pewno będziemy badac.Tak to jest ciężkie, walczysz o marzenie wiesz ze kwota się spora a szanse male. Ale jak dziewczyny piszą, jeżeli masz dobre amh lekarz jest w stanie zrobić stymulacje i wydobyć jak najwięcej jajeczek to super. Po czym badanie zarodków i już szanse dużo większe. Badanie zarodków jest drogie ale jak popatrzysz ze masz 6 zarodków i szykować się co chwilę do transferu za który płacisz, brać leki itd... a tu byś miała przebadany odrazu zarodek i większa pewnośc
Dzis już ta rozmowa odbyła się...bo miałam jeszcze konsultację z immunologiemPrzegadajcie na spokojnie jak emocje opadną. I dawaj znać w którą stronę idziecie.
No i idziemy w to..
Ostatnia szansa.
spekoppar_
Potwierdzam. Ogólnie jest problem w hurtowniach z tym lekiem. Wczoraj udało mi się w Gemini dorwać 2 ostatnie opk.Niestety w moim mieście i okolicy brak.
Ale jeśli masz gemini albo inna sieciową aptekę w okolicy to mogą przesłać ten lek między swoimi aptekami z innych miast.
Może spróbuj w ten sposób
Myszko
Przepraszam, że się wcinam, ale niektóre dziewczyny mnie kojarzą. Pierwszy raz podchodziłam do IVF w Australii w wieku 41 lat. Lekarka powiedziała, że szansa na naturalną ciążę 2% a z IVF 5-7%. Tuż przed rozpoczęciem stymulacji - naturalna ciąża. Urodziłam zdrową córeczkę w wieku 42 lat. Tak, że statystyki to tylko statystyki, a życie to życie. Nie trać wiary. Warto walczyć. O drugie walczyliśmy już z IVF, wyczerpując wszystkie opcje i się nie udało, ale miałam już 45 lat. Wiem, że zrobiłam wszystko. Nie myśl o statystykach. Trzymam kciuki.Dzięki! Przejrzę
Ja jeszcze trochę siły mam..natomiast przyszly ojciec dziecka niekoniecznie.. bo dla niego 2% to 0
I wczoraj niestety był ciężki dzień po wizycie.
Karolina_123
Dziewczyny mam pytanie do tych które przed transferem miały zalecony cyclogest albo coś podobnego, czy ja przed transferem też mam go aplikować czy dopiero po?
Bo się tak zastanawiam czy jak ten czopek tam będzie to czy będą mieli dostęp żeby umieścić zarodek
Bo się tak zastanawiam czy jak ten czopek tam będzie to czy będą mieli dostęp żeby umieścić zarodek
Cywil87
Ja jak miałam przed południem to nie brałam wzięłam po transferze..Dziewczyny mam pytanie do tych które przed transferem miały zalecony cyclogest albo coś podobnego, czy ja przed transferem też mam go aplikować czy dopiero po?
anyżowa
Ja zaaplikowałam normalnie rano a transfer miałam po 13 , lekarz nic nie mówił że coś przeszkadza, więc myślę, że luzDziewczyny mam pytanie do tych które przed transferem miały zalecony cyclogest albo coś podobnego, czy ja przed transferem też mam go aplikować czy dopiero po?
Czyli nikt nie dzwonił super!
Motylkowa!
Oczywiście że stosować lekarz sobie poradzi. U mnie w klinice zawsze powtarzają że leki mają być stosowane w dniu transferu bez pomijania/przesuwania godzin.Dziewczyny mam pytanie do tych które przed transferem miały zalecony cyclogest albo coś podobnego, czy ja przed transferem też mam go aplikować czy dopiero po?
reklama
Agunia1401
Moderator
Tule mocno. Regeneruj się i działaj dalej masz dla kogo walczyć8dpt beta <2,3