reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny, a jak to jest ze stomatologiem i ewentualnie np. leczeniem lub scalingiem tuż przed stymulacją lub w jej trakcie? Myślicie, że można iść zarówno ja jak i mąż czy lepiej to odłożyć? Właśnie się polapalam, że mija rok od ostatnich wizyt i wypadałoby się wybrać na kontrolę.
Myślicie, że znieczulenie lub np. fluoryzacja może mieć wpływ negatywny na pleminiki i komórki jajowe?
Leczenie kanałowe to wiem, że całkowicie odpada jeśli nie jest pilne ale jak jest z resztą?

reklama
Dziewczyny, a jak to jest ze stomatologiem i ewentualnie np. leczeniem lub scalingiem tuż przed stymulacją lub w jej trakcie? Myślicie, że można iść zarówno ja jak i mąż czy lepiej to odłożyć? Właśnie się polapalam, że mija rok od ostatnich wizyt i wypadałoby się wybrać na kontrolę.
Myślicie, że znieczulenie lub np. fluoryzacja może mieć wpływ negatywny na pleminiki i komórki jajowe?
Leczenie kanałowe to wiem, że całkowicie odpada jeśli nie jest pilne ale jak jest z resztą?
Ja bym robiła i się nie zastanawiała :)

Lepiej teraz niż ciąża z jakimś stanem zapalnym czy leczenie zębów z mdłościami.

Sam zapach u dentysty potrafi generować mdłości, także super mieć wszystko ogarnięte wcześniej.

Lepiej teraz niż ciąża z jakimś stanem zapalnym czy leczenie zębów z mdłościami.

Sam zapach u dentysty potrafi generować mdłości, także super mieć wszystko ogarnięte wcześniej.
To na pewno przed transferami chce załatwić. Bardziej dylemat mam czy teraz czy po stymulacji a przed transferem.

Hej;) jestem po wizycie. Torbiel się wchłania, dostałam antykoncepcję na dodatkowe 5 dni i od 2dc zaczynam stymulację, to wypadnie około 18/19.01. Dostałam Gonal 1x300 jednostek:) będę musiała wziąć ze sobą na wyjazd do Egiptu jedno opakowanie. Latała któraś z Gonalem?:)
Super, że już niedługo zaczynasz😊 Leciałam ostatnio z Polski do UK ze sporą ilością leków w tym z zastrzykami i nikt się do mnie nie przyczepił. Miałam ze sobą zalecenia z kliniki i recepty ( tylko w języku polskim) ale nie chcieli.
Obyś nie miała problemów również 🙂 weź sobie papiery z kliniki i recepte, lepiej mieć.

reklama
Do góry