spekoppar_
Fanka BB :)
Ja mam ten ze swansonaDziewczyny jaki koenzym Q10 polecacie w dawce 200 mg? Do tej pory stosowałam Qten ale tak myślę nad tym by zmienić na jakiś inny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam ten ze swansonaDziewczyny jaki koenzym Q10 polecacie w dawce 200 mg? Do tej pory stosowałam Qten ale tak myślę nad tym by zmienić na jakiś inny.
Jesteś trzecią muszkieterką w tej dzisiejszej walce o dobrą betę. Trzymam mocno kciuki.A ja nadal czekam na wyniki..już odświeżam stronę co 5minut i się zastanawiam czy dzisiaj w ogóle będą..
Dziś było 202.7 pg / ml. Nie znam się niestety, ale lekarz przed USG mówił, że bardzo ładne mam wyniki hormonów i podczas USG był zdziwiony.A może tego estrofemu po prostu za mało bierzesz? Jaki masz poziom we krwi?
Ja miałam podobny wynik w krwi i lekarz powiedział, że to niski wynik i był zdziwiony, że mimo to endometrium ładnie rośnie.Dziś było 202.7 pg / ml. Nie znam się niestety, ale lekarz przed USG mówił, że bardzo ładne mam wyniki hormonów i podczas USG był zdziwiony.
Ja brałam z Now Foods w jednej kapsułce właśnie 200mg, a potem z Kenay, ale już po dwie wtedy.Dziewczyny jaki koenzym Q10 polecacie w dawce 200 mg? Do tej pory stosowałam Qten ale tak myślę nad tym by zmienić na jakiś inny.
Pokaż testJa z kolei dziś jestem 5dpt i na teście mam delikatną drugą kreskę. Nie wiem czy się cieszyć czy to może być ovitrelle (z 27.11). Od wczoraj coś mnie muli, ale to pewnie od końskich dawek progesteronu…
Jutro sama mam 5dpt i zastanawiam się co zobaczę na teście. Bardzo się martwięPokaż test
Może beta od razu... bo z tymi testami to też różnie bywa.Jutro sama mam 5dpt i zastanawiam się co zobaczę na teście. Bardzo się martwię
Pokaż test