Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest ten z burakiem i arbuzem?Raz dzienne ten buraczany napój bogów?
No pięknie, widzisz jak Twoje prośby się spelniaja! I to z jakim pięknym zapasem kiedy wizyta w klinice?Dziewczyny beta z dzisiaj 12 dpt 548,5
Jeszcze nie wiem, muszę w ogóle zadzwonić ile przysługuje mi wizyt, bo wydaje mi się że jedną i chciałabym pójść do kliniki na serduszkową wizytę Choć i tak wcześniej skoczę do mojej Pani Doktor na wizytę żeby sprawdzić czy pęcherzyk jest tam gdzie powinienNo pięknie, widzisz jak Twoje prośby się spelniaja! I to z jakim pięknym zapasem kiedy wizyta w klinice?
u mnie przy dość szybko rosnącej becie w 21dpt była wizyta i było echo zarodka widoczneJeszcze nie wiem, muszę w ogóle zadzwonić ile przysługuje mi wizyt, bo wydaje mi się że jedną i chciałabym pójść do kliniki na serduszkową wizytę Choć i tak wcześniej skoczę do mojej Pani Doktor na wizytę żeby sprawdzić czy pęcherzyk jest tam gdzie powinien
Echo zarodka to bicie serduszka ? Przepraszam że dopytuje ale nie znam się na terminologiiu mnie przy dość szybko rosnącej becie w 21dpt była wizyta i było echo zarodka widoczne
Niee, najpierw pojawia się pęcherzyk ciążowy później pęcherzyk żółtkowy, później zarodek (nazywany też echem zarodka) później serceEcho zarodka to bicie serduszka ? Przepraszam że dopytuje ale nie znam się na terminologii
wiesz co ja zgłupiałam ogólnie mam na wypisie z wizyty echo zarodka ale to ogólnie to według Google to nie serce ale mam też FHR (+) i to już rozumiem jako że jest serce.Echo zarodka to bicie serduszka ? Przepraszam że dopytuje ale nie znam się na terminologii
u mnie w 21dpt był zarodek ale jeszcze bez serduszka. Pewnie z dwa dni później i byłoby już serduszko widoczne, więc wg mnie lepiej iść ciut późnieju mnie przy dość szybko rosnącej becie w 21dpt była wizyta i było echo zarodka widoczne