reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
U mnie obecnie jest 4,3-6,1 i jak to określiła doktor-pracujace. Koszt takiego jednego wlewu to 1400 zł. Wspomniała,że jeśli po tym nie ruszy to zleci drugi. Resweratrol i czerwone wino tez niewiele daje😔
Podobno wit. C pomaga
Ja czytałam że słabe endometrium jest przy skąpych miesiączkach.

Hello dziewczyny 🙂 Ja dzisiaj lecę na 3 betę już do kliniki, dobrze że wykonawca ten sam bo Luxmed. Sikańca zrobiłam ale jest taki sam, a może ciut jaśniejszy niż wczoraj, ale za to materiał pomimo że po dobrych kilku h w pęcherzu to prawie przezroczysty 😅 Już kończę z sikańcami 😅 Tak jak poprzednio jeśli mogę marzyć to bym chciała tak betę koło 300 ✊ Dla przypomnienia 6 dpt 30, 8 dpt 102 🤞❄️✨

Hello dziewczyny 🙂 Ja dzisiaj lecę na 3 betę już do kliniki, dobrze że wykonawca ten sam bo Luxmed. Sikańca zrobiłam ale jest taki sam, a może ciut jaśniejszy niż wczoraj, ale za to materiał pomimo że po dobrych kilku h w pęcherzu to prawie przezroczysty 😅 Już kończę z sikańcami 😅 Tak jak poprzednio jeśli mogę marzyć to bym chciała tak betę koło 300 ✊ Dla przypomnienia 6 dpt 30, 8 dpt 102 🤞❄️✨
Dawaj koniecznie znać jaki wynik, ja kolejna betę zrobię w poniedziałek:) ja już też nie robię sikancow, może jeden pamiątkowy, bo te easy home nie są takie ładne haha

Powiem Wam, że jestem praktycznie przekonana, że dziś mam owulke, a dziś 18dc. Ciekawe czy się sprawdzi i transfer znów by się przesunął jeszcze bliżej świat. Jak się w przyszłym cyklu przesunie i będzie tak późno to wypadnie idealnie w święta, także lipa i już jestem wkurzona...
No to może przedzwon do lekarza czy może jednak cykl sztuczny? Wtedy łatwiej go ustawić i tylko jedna wizyta by Cię czekała

reklama
Do góry