Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Jakoś te rzeczy do picia nie dla mnie.Mała dawka, lepiej zainwestować w ten fertistim. Bo tu byś musiała wziąć chyba trzy tabletki, żeby była fajna dawka
Wolę tabletki niż do picia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś te rzeczy do picia nie dla mnie.Mała dawka, lepiej zainwestować w ten fertistim. Bo tu byś musiała wziąć chyba trzy tabletki, żeby była fajna dawka
Super!Dziewczyny 8 dpt beta 102,16
no wiadomo, że nie że nigdy żadnego nie wypiłam, bo pewn ie na studiach mi się zdarzyło, ale to sporadyczne przypadkiPrzepraszam za głupie pytanie skąd wiesz jak nigdy nie piłaś
Edit: żarty żartami, oczywiście ja podzielam twoje zdanie, też nie rozumiem fenomenu.
Czy już możemy Cie wykopać do nas na lipcowe mamusie?Dziewczyny 8 dpt beta 102,16
nie wykopać, nie wykopać! zapraszam na mamusie, ale niech zostanie z nami teżCzy już możemy Ci wykopać do nas na lipcowe mamusie?
Chyba nieśmiało będę do was dołączaćCzy już możemy Cie wykopać do nas na lipcowe mamusie?
Chyba w sobotę podjadę do klinikiA w klinice kiedy masz zrobić?
No wiadomo, tu zostaniemy już na zawszenie wykopać, nie wykopać! zapraszam na mamusie, ale niech zostanie z nami też
CzekamChyba nieśmiało będę do was dołączać
Ja czekam do jutra i chyba też tam zawitamChyba nieśmiało będę do was dołączać