raisonnablement
Fanka BB :)
Zaraz zasnę przy tym czekaniuNo właśnie, my też zniecierpliwione
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaraz zasnę przy tym czekaniuNo właśnie, my też zniecierpliwione
A jak się czujesz po punkcji?Dostałam już telefon po wczorajszej punkcji 10 komórek pobrali, 8 prawidłowych, 6 zapłodniło się prawidłowo i dalej się rozwija. Na chwilę obecną transfer będzie w piątek.
Mu też już przebieramy nogamiCo ten luxmed, ile mam czekać na wyniki…
Nie no, przeginkaMu też już przebieramy nogami
Myślę, że całkiem nieźle, dziękuję czuję trochę takie ciągnięcie chwilami jeszcze i wzdęcie, ale nie mam bólu ani nudności. Staram się pić dużo, jeść białko i pozostaje mieć nadzieję, że nic się nie pogorszy.A jak się czujesz po punkcji?
Dalej nie mam, pierwszy raz tak czekam długo w luxmed na jakieś wyniki z krwiMu też już przebieramy nogami
ja kiedyś dostałam dopiero koło 17Dalej nie mam, pierwszy raz tak czekam długo w luxmed na jakieś wyniki z krwi
Świetnie,powodzenia w piątekDostałam już telefon po wczorajszej punkcji 10 komórek pobrali, 8 prawidłowych, 6 zapłodniło się prawidłowo i dalej się rozwija. Na chwilę obecną transfer będzie w piątek.
SuperBeta 90,10 mIU/ml
Progesteron 38,34 ng/ml
Chyba jest ładnie jak na 7dpt?