reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Też tak zawsze myślałam, ale nie chce sobie dokładać na takiej zasadzie, że nie mówię, bo coś się zaraz stanie.. no stać się może w każdym momencie, a ja chciałabym móc się zacząć tym cieszyć tak po prostu, a wiem, że to będzie trudne…
My tym razem nic nie powiedzieliśmy nikomu o transferze, tylko moja najbliższa przyjaciółka wie 😅 Chciałam uniknąć pytań, które się mnożyły po pierwszym nieudanym i w sumie chyba dobrze wyszło🙂 Na spokojnie się ogarnę z tą myślą sama i dopiero poinformuje resztę 🙂

reklama
Moja babcia 81 lat i kościółkowa mocno to przez cały czas leczenia niepłodności mi tylko powtarzała, ze pamiętaj, ze jest in vitro zawsze możecie z tego skorzystać i na pewno się uda 😅wiec są babcie i babcie
Moja babcia pisiara z krwi i kości, jestem ciekawa jakie ma podejście do in vitro 🤡 ale to raczej taki typ człowieka, że nawet jakby uważała że to zło, szarlatanstwo itp, to jakby się dowiedziała że wnuk w ten sposób powstał to by zdanie zmieniła 😁

My tym razem nic nie powiedzieliśmy nikomu o transferze, tylko moja najbliższa przyjaciółka wie 😅 Chciałam uniknąć pytań, które się mnożyły po pierwszym nieudanym i w sumie chyba dobrze wyszło🙂 Na spokojnie się ogarnę z tą myślą sama i dopiero poinformuje resztę 🙂
Ja to żałuję, że też tak nie zrobiłam :D póki nikt nie zapyta to sama z siebie nie powiem 😂

Ja to żałuję, że też tak nie zrobiłam :D póki nikt nie zapyta to sama z siebie nie powiem 😂
A mnie "zmusili " żeby się przyznać bo brat spodziewa się dziecka i już zaczynali dzielić moją wyprawkę po pierwszym synku. A tu zong, powiedziałam żeby raczej się powstrzymali 😅
Ot taka nie dobra jestem 🤣

Moja babcia pisiara z krwi i kości, jestem ciekawa jakie ma podejście do in vitro 🤡 ale to raczej taki typ człowieka, że nawet jakby uważała że to zło, szarlatanstwo itp, to jakby się dowiedziała że wnuk w ten sposób powstał to by zdanie zmieniła 😁
Moja tez niby pisiara, bo wsiąka telewizje, ale przy wyborach 15 października udało się namówić, żeby w ogóle pojechała (jest mocno otyła i chora i nie porusza się samodzielnie) to tez na trzecia drogę zagłosowała 😃

reklama
Do góry