Lepiej w tą stronę.Pomyślałam, że jak to i co teraz i że muszę założyć cel na koncie na wyprawkę ale zaraz doszłam do wniosku, że luzuje majty i cieszyć się będę po porodzie
reklama
fckathy
Fanka BB :)
Podziwiam Was. My powiedzieliśmy najbliższej rodzinie chyba 4+0To ja też planuje w święta
Devin
Bo tak było. A jak miałam transfer 8.10 we wtorek, to w klinice mówili że od wczoraj(7.10) znowu zmiany i jest więcej weryfikacji. Ja miałam 5 ( progesteron estradiol i beta)U mnie tez nie było przyrostu. Pytałam przy pierwszej i mi powiedziała babeczka, ze w programie jest jedna beta u jedna wizyta u lekarza ostatecznie potwierdzająca ciąże.
A wizyty chyba dwie, jedna na pewno ta około miesiąc po transferze potwierdzająca ciążę a druga wcześniej. Bo chyba po 4 weryfikacji dzwoni do mnie klinika że mam wizytę 12:20 a jest 12:25 i czy będę a ja mówię że myślałam że to lekarz po prostu dzwoni z kliniki jak zawsze powiedzieć czy zwiększać leki czy nie. A ona że mogła to być też wizyta stacjonarna ale jak nie chce to nie
amusedxxx
U nas też wszyscy wiedzieli o transferze, więc tak na prawdę jak tylko testy zaczęły wychodzić pozytywnie to już wiedzieli, że coś się zaczyna dziać została mi jeszcze babcia do poinformowania, ale z tym czekam trochę bo chciałam jej zrobić jakiś magnes czy coś że zdjęciem bobka z usg, więc muszę trochę poczekać aż nabierze nieco kształtuPodziwiam Was. My powiedzieliśmy najbliższej rodzinie chyba 4+0
olka11135
Dziewczyny 6 dpt, nawet niepełne bo transfer miałam o 14.00... nie wierzę, ręce mi się trzęsą... Pierwszy raz w życiu jest... I to nawet nie taki chujocień Lecę dzisiaj na betę
Boże nie wierzę
Dziewczyny, ale super! Gratulacje!
Wzrusz na maxa
fckathy
Tak, tak, pamietam, ze Ty miałaś więcej. Ja finalnie miałam dwie wizyty w programie, bo nie było na pierwszej serduszka. Dopytywałam jeszcze na recepcji, czy na bank nie musze płacić i nie musiałam, ale to było jus po 7 października. Pewnie wprowadzili zmianę, bo były biochemy i stwierdzili, ze im się bardziej opłaca po prostu betę powtórzyć, a nie od razu na wizytę.Bo tak było. A jak miałam transfer 8.10 we wtorek, to w klinice mówili że od wczoraj(7.10) znowu zmiany i jest więcej weryfikacji. Ja miałam 5 ( progesteron estradiol i beta)
A wizyty chyba dwie, jedna na pewno ta około miesiąc po transferze potwierdzająca ciążę a druga wcześniej. Bo chyba po 4 weryfikacji dzwoni do mnie klinika że mam wizytę 12:20 a jest 12:25 i czy będę a ja mówię że myślałam że to lekarz po prostu dzwoni z kliniki jak zawsze powiedzieć czy zwiększać leki czy nie. A ona że mogła to być też wizyta stacjonarna ale jak nie chce to nie
amusedxxx
Hmm czyli w ramach programu powinna być też wizyta z serduszkiem, a jak przyszłam za wcześnie to może być i druga? Ja miałam konsultacje telefoniczną z wynikiem bety i potem druga wizyta już stacjonarna ale nie było , więc w piątek idę znowu. Już się nastawiłam, że będę musiała zapłacić…Tak, tak, pamietam, ze Ty miałaś więcej. Ja finalnie miałam dwie wizyty w programie, bo nie było na pierwszej serduszka. Dopytywałam jeszcze na recepcji, czy na bank nie musze płacić i nie musiałam, ale to było jus po 7 października. Pewnie wprowadzili zmianę, bo były biochemy i stwierdzili, ze im się bardziej opłaca po prostu betę powtórzyć, a nie od razu na wizytę.
raisonnablement
U nas też wszyscy wiedzą o transferze, więc pewnie zaraz zaczną się pytaniaU nas też wszyscy wiedzieli o transferze, więc tak na prawdę jak tylko testy zaczęły wychodzić pozytywnie to już wiedzieli, że coś się zaczyna dziać została mi jeszcze babcia do poinformowania, ale z tym czekam trochę bo chciałam jej zrobić jakiś magnes czy coś że zdjęciem bobka z usg, więc muszę trochę poczekać aż nabierze nieco kształtu
amusedxxx
reklama
amusedxxx
jak ja robiłam pierwsze testy to mąż akurat był z mamą u siostry na weekend, relacjonował im moje kreski na żywoU nas też wszyscy wiedzą o transferze, więc pewnie zaraz zaczną się pytania