Devin
Fanka BB :)
Boże nie wierzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże nie wierzę
@Aileen31 super wiadomosc dziewczyny!Boże nie wierzę
Mi nie uznali wyników wcześniejszych przed 9dpt w naszej klinice uznali jedynie z 9dpt proga, dziś ide dla nich powtórzyć betę bo przez weekend nie miałam jak.Kiedy idziesz na betę? Ja jutro i w piątek
O to ja z kliniki mam zrobić w piątek, to ciekawe czy będą mi kazali przyjść w poniedziałek potem czy w niedzielę jednak, wątpię, że wtedy działa im laboratorium no zobaczymy też jak jutrzejsza beta i czy testy będą ciemnieć, póki co reakcja na pierwsze dwie kreski w życiu była zupełnie inna niż się po sobie spodziewałamMi nie uznali wyników wcześniejszych przed 9dpt w naszej klinice uznali jedynie z 9dpt proga, dziś ide dla nich powtórzyć betę bo przez weekend nie miałam jak.
Doktorek chyba ma dobrą passę
Tzn?O to ja z kliniki mam zrobić w piątek, to ciekawe czy będą mi kazali przyjść w poniedziałek potem czy w niedzielę jednak, wątpię, że wtedy działa im laboratorium no zobaczymy też jak jutrzejsza beta i czy testy będą ciemnieć, póki co reakcja na pierwsze dwie kreski w życiu była zupełnie inna niż się po sobie spodziewałam
Pomyślałam, że jak to i co teraz i że muszę założyć cel na koncie na wyprawkę ale zaraz doszłam do wniosku, że luzuje majty i cieszyć się będę po porodzie
Ja pierwsze co pomyślałam to że w święta wszystkim powiemPomyślałam, że jak to i co teraz i że muszę założyć cel na koncie na wyprawkę ale zaraz doszłam do wniosku, że luzuje majty i cieszyć się będę po porodzie
Przy becie 1000 widać pęcherzyk więc możesz iść.Dziewczyny ile dni po transferze najlepiej umówić się do ginekologa? Tak jak mówią w klinice czy próbować wcześniej też iść w luxmed?