reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mi nie uznali wyników wcześniejszych przed 9dpt w naszej klinice 😅 uznali jedynie z 9dpt proga, dziś ide dla nich powtórzyć betę bo przez weekend nie miałam jak.
Doktorek chyba ma dobrą passę ❤️
O to ja z kliniki mam zrobić w piątek, to ciekawe czy będą mi kazali przyjść w poniedziałek potem czy w niedzielę jednak, wątpię, że wtedy działa im laboratorium:D no zobaczymy też jak jutrzejsza beta i czy testy będą ciemnieć, póki co reakcja na pierwsze dwie kreski w życiu była zupełnie inna niż się po sobie spodziewałam 😂

O to ja z kliniki mam zrobić w piątek, to ciekawe czy będą mi kazali przyjść w poniedziałek potem czy w niedzielę jednak, wątpię, że wtedy działa im laboratorium:D no zobaczymy też jak jutrzejsza beta i czy testy będą ciemnieć, póki co reakcja na pierwsze dwie kreski w życiu była zupełnie inna niż się po sobie spodziewałam 😂
Tzn?🤣

reklama
Dziewczyny ile dni po transferze najlepiej umówić się do ginekologa? Tak jak mówią w klinice czy próbować wcześniej też iść w luxmed?
Przy becie 1000 widać pęcherzyk więc możesz iść.
Ale znowu ja po takiej wizycie się stresowałam kolejne dwa tyg czy będzie ten zarodek więc teraz nie kombinowałam i czekałam. Transfer 8.10 a wizyta 4.11- zarodek z sercem

Do góry