Koniecznie napisz jak jutrzejsza beta.8dpt . Zwariuję chyba czekając na jutrzejszy przyrost bety
Zobacz załącznik 1670193
reklama
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
A w tej morfologii tylko płytki były za wysokie? Nie robiłaś badania przypadkiem w trakcie miesiączki albo tuż po niej?Tak, tak. Z tymi płytkami to na pewno. Akurat na ostatniej wizycie u hematologa nie miałam aktualnej morfologii, tam było ok, ale powiedziała że do powtórki plus zapisała kilka innych badań. Mam nadzieję, że uda się je zrobić jakoś niedługo, to się umówię na kolejną wizytę.
O to żelazo zapytam rodzinnego, bo dla niego z kolei będę powtarzać cały lipidogram i glukozę, a przy ostatniej wizycie rozmawialiśmy też o żelazie i ferrytynie, to powiedział że mam problem z magazynowaniem, no ale jest lepiej i to bez żadnych cuda wianków. Tyle, że za wysoki poziom żelaza też chyba nie jest za dobry
A homocysteina? Gdzieś widziałam, że powinna być poniżej 7, więc chyba ok?
penguinlicious
Tylko płytki, no i PCT. Nie, robiłam w drugiej fazie. Po weekendzie powinien być okres.A w tej morfologii tylko płytki były za wysokie? Nie robiłaś badania przypadkiem w trakcie miesiączki albo tuż po niej?
Kochana wiem co czujesz, bo przechodziłam dokladnie to samo.Serduszko przestało bić
Jesli chcesz pogadać, o co kolwiek się zapytać to zapraszam pisz śmiało na priv. Mi właśnie wsparcie takiej osoby, która wiedziała co czuje bardzo pomogło.
Kochana dużo siły dla Ciebie Doskonale wiem co czujesz przeżyłam to samo dwa tyg temu płacz ,krzycz przeżyj żałobę tak długo jak potrzebujesz jeśli chcesz popisać pisz na priv służę pomocąSerduszko przestało bić
Karolina_123
Ja czasami mam żelazo ponad normę, a czasem w górnej granicy, lekarz zalecił ograniczyć w diecie i unikać suplementów z żelazem. Ferrytyny nie masz za wysokiej, więc za dużo Ci się nie magazynuje także możliwe, że to jednorazowy wyskok, a to się czasem zdarzaTak, tak. Z tymi płytkami to na pewno. Akurat na ostatniej wizycie u hematologa nie miałam aktualnej morfologii, tam było ok, ale powiedziała że do powtórki plus zapisała kilka innych badań. Mam nadzieję, że uda się je zrobić jakoś niedługo, to się umówię na kolejną wizytę.
O to żelazo zapytam rodzinnego, bo dla niego z kolei będę powtarzać cały lipidogram i glukozę, a przy ostatniej wizycie rozmawialiśmy też o żelazie i ferrytynie, to powiedział że mam problem z magazynowaniem, no ale jest lepiej i to bez żadnych cuda wianków. Tyle, że za wysoki poziom żelaza też chyba nie jest za dobry
A homocysteina? Gdzieś widziałam, że powinna być poniżej 7, więc chyba ok?
Jeżeli miałaś wcześniej w normie to bym się nie przejmowała tylko co jakiś czas kontrolowała czy ten poziom się utrzymuje.
A suplementowałaś może żelazo?
sucrebouche
Zaciekawiona BB
Hej dzisiaj 5 dpo transferze. 2 dni miałam kłucia w macicy. A dzisiaj trochę takie bóle miesiączkowe. Czy to jest zły znak? Czy miesiaczka może przyjść przed odstawieniem leków?
jeśli chodzi o uczucie jak na miesiączkę to nie sugeruj się tym jako złym znakiem. Ja jeszcze niedawno miałam takie odczucia chwilami a dziś 12+0. Większość tych bóli to efekt leków. A prawdę powie beta.Hej dzisiaj 5 dpo transferze. 2 dni miałam kłucia w macicy. A dzisiaj trochę takie bóle miesiączkowe. Czy to jest zły znak? Czy miesiaczka może przyjść przed odstawieniem leków?
reklama
sucrebouche
Zaciekawiona BB
Obiecywałam sobie ze nie będę wysłuchiwać się w żadne objawy ale się nie dajeśli chodzi o uczucie jak na miesiączkę to nie sugeruj się tym jako złym znakiem. Ja jeszcze niedawno miałam takie odczucia chwilami a dziś 12+0. Większość tych bóli to efekt leków. A prawdę powie beta.