reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Accofilowe dziewczyny - czy któraś z Was miała doświadczenie całonocnych mega wymiotów? Ja przyjmuję już 6 tygodni codziennie, od czwartku schodzę z leku i mam zmniejszone dawki i dziś o 2 mnie obudziły giga wymioty i trwają do teraz :( jestem po teleporadzie i doktor powiedziała, ze albo acco albo wirusówka, na bank nie jest to ciążowe.
Może to wirus? U nas krąży teraz, biegunka plus wymioty

reklama
Wszystko co mogliście zrobić - zrobiliście :) na resztę już niestety nie masz wpływu. Niech ten dzisiejszy dzień będzie łaskawy ❤️
No i zgadłam zrobiła mi się duża torbiel krwotoczna/endometrialna🤡 niby dr mówi że nie przeszkadza w stymulacji i raczej świeża sprawa ale muszę się bardzo oszczędzać i uważać, żeby nie pękła. Stymulacja ma się rozpocząć najpóźniej do stycznia, a możliwe że i w tym cyklu. W czwartek mam mieć informację jak stoją z kolejką i 💸.

No i zgadłam zrobiła mi się duża torbiel krwotoczna/endometrialna🤡 niby dr mówi że nie przeszkadza w stymulacji i raczej świeża sprawa ale muszę się bardzo oszczędzać i uważać, żeby nie pękła. Stymulacja ma się rozpocząć najpóźniej do stycznia, a możliwe że i w tym cyklu. W czwartek mam mieć informację jak stoją z kolejką i 💸.
A który to u Ciebie teraz dzień cyklu?
Oby się udało rozpocząć jak najszybciej 🤞🤞

Dziewczyny, które zmagają się ze słabym nasieniem partnerów. Które suplementy polecacie?
Skończył nam się fertilman plus i zastanawiam się czy kupić go ponownie czy cos innego.
Przy dobrych wiatrach w połowie listopada będzie punkcja. Przy złych - nawet nie zaczniemy teraz stymulacji.

reklama
Do góry