sucrebouche
Zaciekawiona BB
Pij bo to ostatni raz na kolejne 2 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pij bo to ostatni raz na kolejne 2 lata
Mam nadziejęPij bo to ostatni raz na kolejne 2 lata
Jutro masz transfer?Mam nadzieję
Hej, chyba ostatnio było podobne pytanie na profilu nasz_bocian, ale chyba jeśli miałaś zaznaczone, że max 6 komórek zapładniają to może to tak niestety być..Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa, temat dla mnie totalnie obcy.. więc proszę o pomoc. Razem z mężem jesteśmy już w programie, mamy za sobą wszystkie potrzebne badania, stymulację i punkcję jajników. Jajeczek miałam dość dużo, 32 szt z czego rozwiniętych 17. Pierwsze 6 zostało zapłodnione (11 zamrożono) po 3 dobie wszystkie przepadły, przestały się rozwijać. I teraz moje pytanie. Czy kolejna próba zapłodnienia tym razem 11 sztuk (tych zamrożonych) liczona jest już jako druga procedura czy ciągle pierwsza? Dostaliśmy do podpisania umowy na drugą procedurę, ale nie jestem pewna czy w ten sposób to się liczy...
Pisałaś że dziecko było zdrowe, miało robiony kariotyp? My robiliśmy prywatnie, bo po znajomości do genetyka dostałam się 3 miesiące na nfz normalnie na skierowanie pilne 1.5roku. Więc wolałam mieć już wyniki że sobą.nasienie badane bo od 2lat starania, wcześniej poronienia
Tak, powinno być liczone jako kolejna proceduraCześć dziewczyny. Jestem tu nowa, temat dla mnie totalnie obcy.. więc proszę o pomoc. Razem z mężem jesteśmy już w programie, mamy za sobą wszystkie potrzebne badania, stymulację i punkcję jajników. Jajeczek miałam dość dużo, 32 szt z czego rozwiniętych 17. Pierwsze 6 zostało zapłodnione (11 zamrożono) po 3 dobie wszystkie przepadły, przestały się rozwijać. I teraz moje pytanie. Czy kolejna próba zapłodnienia tym razem 11 sztuk (tych zamrożonych) liczona jest już jako druga procedura czy ciągle pierwsza? Dostaliśmy do podpisania umowy na drugą procedurę, ale nie jestem pewna czy w ten sposób to się liczy...
Tak dzisiaj, mój pierwszyJutro masz transfer?
Trzymam kciuki <3Tak dzisiaj, mój pierwszy
PowodzeniaTak dzisiaj, mój pierwszy