reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Możliwe. I cycki mi dokuczają jak nigdy, ciężkie i tkliwe, mąż ma zakaz dotykania do odwołania😂
Ja zawsze po duphastonie mam tak bolesne piersi, że aż śpiewam. Teraz piersi mnie tak silnie bolały do 4dpt, potem ból zelżał, ale nadal jest.
A co do reszty objawów, ja zawsze biorę duphaston jak mam brać proga i zawsze mam wywalone w kosmos objawy PMS, także coś na pewno w tym jest 🙈

Masakra, co my kobiety musimy przechodzić i znosić🫣😑 ale czego się nie zrobi dla wyższego celu🙂
Też sobie tak tłumaczyłam każde wbicie igły ;) córka cały czas pyta kiedy będziemy mieć dzidziusia, bo ona chce mnie siostra, żeby się opiekować. Ciekawe co powie jak kiedyś przyjdzie w nocy a tu miejsca nie ma bo już siostra będzie 🤣

Mnie wczoraj ramiona zaczęły strasznie bolex, dziś w nocy budziłam się kilka razy z bólu promieniującego i teraz cały czas. Od ciężaru piersi. I zastanawiam się, czy może na jakiś masaż samej góry placów by nie pójść? Wiecie czy w pierwszym trymestrze można?
Możesz twarzy i obręczy barkowejz przy samej szyi, pleców tak żebyś leżała brzuchu nikt Ci nie zrobi. Ja w poprzedniej poronionej dostałam bin i poszłam, dzień po teście. Odrazu mi powiedziała że tylko twarz, ale też byli przyjemnie ;)

reklama
Dziewczyny jaki miałyście progesteron w dniu transferu? Ja właśnie jestem po transferze prog 29 . Mam tylko 2x1 cyklogest i lekarka powiedziała że nie zwiększamy , a wy wszystkie piszecie że tak dużo tego bierzecie w różnych postaciach .
Trochę się martwię że mało biorę .

Do góry