Lea2022
Moderator
Mdłości, wymioty, zawroty głowy, znowu plamienie... Same wspaniałości.a jak u ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mdłości, wymioty, zawroty głowy, znowu plamienie... Same wspaniałości.a jak u ciebie?
Jutro się okażeZa Ciebie to już w ogóle zaciskamy wszystkie części ciała...
Jutro sądny dzień dla wielu tu.Jutro się okaże
A teraz jesteś 27 dpt?Jutro się okaże
Ja zawsze po duphastonie mam tak bolesne piersi, że aż śpiewam. Teraz piersi mnie tak silnie bolały do 4dpt, potem ból zelżał, ale nadal jest.Możliwe. I cycki mi dokuczają jak nigdy, ciężkie i tkliwe, mąż ma zakaz dotykania do odwołania
Jak to brzmi okropnie Pocieszam się tym, że test dzisiaj rano ciemniutki jak nigdy, więcJutro sądny dzień dla wielu tu.
Jak się czujesz w oczekiwaniu?
Więc trzymamy kciuki tym bardziej!Jak to brzmi okropnie Pocieszam się tym, że test dzisiaj rano ciemniutki jak nigdy, więc
Też sobie tak tłumaczyłam każde wbicie igły córka cały czas pyta kiedy będziemy mieć dzidziusia, bo ona chce mnie siostra, żeby się opiekować. Ciekawe co powie jak kiedyś przyjdzie w nocy a tu miejsca nie ma bo już siostra będzieMasakra, co my kobiety musimy przechodzić i znosić ale czego się nie zrobi dla wyższego celu
Możesz twarzy i obręczy barkowejz przy samej szyi, pleców tak żebyś leżała brzuchu nikt Ci nie zrobi. Ja w poprzedniej poronionej dostałam bin i poszłam, dzień po teście. Odrazu mi powiedziała że tylko twarz, ale też byli przyjemnieMnie wczoraj ramiona zaczęły strasznie bolex, dziś w nocy budziłam się kilka razy z bólu promieniującego i teraz cały czas. Od ciężaru piersi. I zastanawiam się, czy może na jakiś masaż samej góry placów by nie pójść? Wiecie czy w pierwszym trymestrze można?