anyżowa
Fanka BB :)
No to nie jestem samaJa po Duphastonie mam całą linię żuchwy w bolesnych czerwonych prycholach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to nie jestem samaJa po Duphastonie mam całą linię żuchwy w bolesnych czerwonych prycholach.
ja sobie cały czas śpiewam pod nosem „nic dwa razy się nie zdarza..” i wierzę że los nas oszczędzi i będzie pięknie. Ściskam mocno!W zeszłym cyklu tego dnia 10dpt już miałam słabą betę, schizuje dzisiaj cały dzień byle do jutra…
K. - Ta o której pisałaś ostatnioW jakiej klinice jesteście dziewczyny?
dokopałam się u siebie na podglądzie nie widać ale już recepta pdf takBo to powinno być w dwóch miejscach. Na recepcie pokaże na przykładzie mojego syna:
Zobacz załącznik 1668831
Odpłatność - B tzn. lek będzie taniej
a uprawnienia dodatkowe - DZ (tzn. dziecko, darmowe)
W przypadku ciąży tam powinno być - C = ciąża
Odliczamy godziny! Rano pójdziesz?W zeszłym cyklu tego dnia 10dpt już miałam słabą betę, schizuje dzisiaj cały dzień byle do jutra…
Mnie wczoraj ramiona zaczęły strasznie bolex, dziś w nocy budziłam się kilka razy z bólu promieniującego i teraz cały czas. Od ciężaru piersi. I zastanawiam się, czy może na jakiś masaż samej góry placów by nie pójść? Wiecie czy w pierwszym trymestrze można?Masakra, co my kobiety musimy przechodzić i znosić ale czego się nie zrobi dla wyższego celu
Mnie po leczeniu helicobacter pylerą to dopiero zaczął bolec żołądek. Na szczęście już przeszło, ale długo dochodziłam do siebie po.Hej dziewczyny ja jutro idę na wizytę i dowiem się kiedy transfer kolejnej Jeszcze jutro chce oddać materiał na badania na Helicobacter, chociaż jestem zdeterminowana żeby robić ten transfer bo żołądek zupełnie mnie nie boli, a już nie biorę leków Jeśli będzie tak jak ostatnio, to podejrzewam że środa/czwartek transfer. Mam nadzieję że nie wyjdzie w piątek bo wolne
Wszystko będzie dobrze tym razem musi być. Nie możesz mnie samej z brzuchem zostawićW zeszłym cyklu tego dnia 10dpt już miałam słabą betę, schizuje dzisiaj cały dzień byle do jutra…
Mi się zdarzyłoja sobie cały czas śpiewam pod nosem „nic dwa razy się nie zdarza..” i wierzę że los nas oszczędzi i będzie pięknie. Ściskam mocno!