reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Bo to powinno być w dwóch miejscach. Na recepcie pokaże na przykładzie mojego syna:

Zobacz załącznik 1668831

Odpłatność - B tzn. lek będzie taniej
a uprawnienia dodatkowe - DZ (tzn. dziecko, darmowe)

W przypadku ciąży tam powinno być - C = ciąża
dokopałam się u siebie na podglądzie nie widać ale już recepta pdf tak

Załączniki

• IMG_3543.jpeg
    IMG_3543.jpeg
    192,7 KB · Wyświetleń: 43
Masakra, co my kobiety musimy przechodzić i znosić🫣😑 ale czego się nie zrobi dla wyższego celu🙂
Mnie wczoraj ramiona zaczęły strasznie bolex, dziś w nocy budziłam się kilka razy z bólu promieniującego i teraz cały czas. Od ciężaru piersi. I zastanawiam się, czy może na jakiś masaż samej góry placów by nie pójść? Wiecie czy w pierwszym trymestrze można?

Hej dziewczyny ja jutro idę na wizytę i dowiem się kiedy transfer kolejnej ❄️🥹 Jeszcze jutro chce oddać materiał na badania na Helicobacter, chociaż jestem zdeterminowana żeby robić ten transfer bo żołądek zupełnie mnie nie boli, a już nie biorę leków 🙂 Jeśli będzie tak jak ostatnio, to podejrzewam że środa/czwartek transfer. Mam nadzieję że nie wyjdzie w piątek bo wolne 😳
Mnie po leczeniu helicobacter pylerą to dopiero zaczął bolec żołądek. Na szczęście już przeszło, ale długo dochodziłam do siebie po.

reklama
Do góry