Niestety, jeden zarodek przestal się rozwijać w 3 dobie, hodowla drugiego była przedluzona do 6 doby, ale się nie udało. Czekam na okres i kolejną stymulację.Daj proszę znać jak będziesz miała info po punkcji Trzymam kciuki
reklama
annn1
Fanka BB :)
Dziewczyny wracam do was z nowym zapałem, po przygodach z badaniami pod ivf. Mam już wszystkie wyniki więc w poniedziałek wizyta i mam nadzieję że rozpoczęcie przygody ze stymulacją. Mam ogromną nadzieję, że tym razem będzie to historia ze szczęśliwym finałem i chociaż kilkoma mrozaczkami, a nie z 0 jak poprzednio. Niezmiennie trzymam za wszystkie kciuki.
Deess.
to zależy właśnie od lekarza mi jedna przepisała luteinę 100% płatna po transferze a druga już po konsultacji przepisała na ryczałt więc lekarz wypisuje tak jak mu się podobaPowiem jutro, bo mam 8:00 krew i o 12:30 będzie dzwonić lekarz z wynikami powiem że mi dała luteinę za 40 zł za opakowanie
Motylkowa!
Będziemy trzymać kciuki daj koniecznie znać po wizycie jaki plan. A który jesteś teraz dc?Dziewczyny wracam do was z nowym zapałem, po przygodach z badaniami pod ivf. Mam już wszystkie wyniki więc w poniedziałek wizyta i mam nadzieję że rozpoczęcie przygody ze stymulacją. Mam ogromną nadzieję, że tym razem będzie to historia ze szczęśliwym finałem i chociaż kilkoma mrozaczkami, a nie z 0 jak poprzednio. Niezmiennie trzymam za wszystkie kciuki.
anyżowa
Też niezmiennie ️️ode mnie, tym razem musi być dobrze i stymulacja będzie trafiona w punkt pod CiebieDziewczyny wracam do was z nowym zapałem, po przygodach z badaniami pod ivf. Mam już wszystkie wyniki więc w poniedziałek wizyta i mam nadzieję że rozpoczęcie przygody ze stymulacją. Mam ogromną nadzieję, że tym razem będzie to historia ze szczęśliwym finałem i chociaż kilkoma mrozaczkami, a nie z 0 jak poprzednio. Niezmiennie trzymam za wszystkie kciuki.
czyli masz ryczałt ale standardowy i Luteina wynosi Cię niecałe 40zl jakieś. Sprawdziłam też mam R jak widzę w IKP ale zapłaciłam 0zl czyli musi gdzieś widnieć tam C jako ciąża.Mam na recepcie luteina odpłatność: R
Cyclogest też miałam odrazu w refundacji za 7 zł.
fckathy
A my za CiebieDziewczyny wracam do was z nowym zapałem, po przygodach z badaniami pod ivf. Mam już wszystkie wyniki więc w poniedziałek wizyta i mam nadzieję że rozpoczęcie przygody ze stymulacją. Mam ogromną nadzieję, że tym razem będzie to historia ze szczęśliwym finałem i chociaż kilkoma mrozaczkami, a nie z 0 jak poprzednio. Niezmiennie trzymam za wszystkie kciuki.
anyżowa
Dziewczyny to ten Duphaston tak robi na cerę (pierwszy raz stosuję)? Brałam już inne odmiany proga i nigdy tak nie miałam. Jestem cała obsypana na twarzy, wyglądam koszmarnie
Jutro kontrolne USG w klinice i ostatni dzień pobytu w kraju, podpisanie zgód na transfer mrożony, dostanę potrzebne recepty, czuje się okresowo dzisiaj 8 dni po punkcji, ciekawe kiedy przyjdzie okres
Jutro kontrolne USG w klinice i ostatni dzień pobytu w kraju, podpisanie zgód na transfer mrożony, dostanę potrzebne recepty, czuje się okresowo dzisiaj 8 dni po punkcji, ciekawe kiedy przyjdzie okres
olka11135
czyli masz ryczałt ale standardowy i Luteina wynosi Cię niecałe 40zl jakieś. Sprawdziłam też mam R jak widzę w IKP ale zapłaciłam 0zl czyli musi gdzieś widnieć tam C jako ciąża.
Cyclogest też miałam odrazu w refundacji za 7 zł.
Bo to powinno być w dwóch miejscach. Na recepcie pokaże na przykładzie mojego syna:
Odpłatność - B tzn. lek będzie taniej
a uprawnienia dodatkowe - DZ (tzn. dziecko, darmowe)
W przypadku ciąży tam powinno być - C = ciąża
reklama
fckathy
Nie wiem, jak robi dupek, bo nigdy nie brałam, ale u mnie od momentu brania utrogestanu z krystalicznie czystej cery mamy wysyp pryszczy wszędzie - czoło policzki wargi broda.Dziewczyny to ten Duphaston tak robi na cerę (pierwszy raz stosuję)? Brałam już inne odmiany proga i nigdy tak nie miałam. Jestem cała obsypana na twarzy, wyglądam koszmarnie