reklama
Lea2022
Moderator
No i super, jest plan!Tak, żeby zobaczyć czy ten polip dalej tam jest.
LadyCaro
Fanka BB :)
dokładnie. No ale nie wiem jak to w efekcie będzie, bo niby według kalendarza okres ma być wcześniej, ale wiadomo - cykl się może przesunąć. Ja się chyba skontaktuję z lekarzem, on już będzie wiedział, że się zapisałam na histero (ta babka u której się zapisałam mówiła, że pogada z lekarzem) więc muszę się spytać kiedy najlepiej na to usg się zapisać. Mam jeszcze w sumie miesiąć około więc mogę chwilę odpocząćNo i super, jest plan!
Nelliel
A ja mam takie pytanie, bo gdzieś wyczytałam i jakoś zwątpiłam, że nie można dopłacać za nic poza programem, oprócz badania zarodków? Ale może źle coś zrozumiałam, bo jak mam zlecone AHA Embryohatching oraz IVM, to mogę mieć to bez problemu?
Do transferu za wyniki płaciłam coś około 1000Dziewczyny które musiały zapłacić za badania mimo wizyty kwalifikacyjnej, jaki to przybliżony koszt? Wizytę mam 10 października, wolę być przygotowana.
Wow, grubo. DziękiDo transferu za wyniki płaciłam coś około 1000
93kora
Wiesz czemu dziewczyny nie skorzystają z zaproszenia? Bo tu mogą sobie anonimowo pisać... I brzmisz jak troll jakiś, szukasz tematów in vitro i piszesz o grupie. Gdyby chciały to same założyłyby taką grupę bo dłużej "się znają" a Ty ewentualnie mogłabyś do Nich dołączyćLaski wbijajcie na grupe fb ,, wszystko o in vitro,, zalozylam grupe, bedzie mozna podtrzymywac sie na duchu, ja tez w trakcie stymulacji
MyszkaMiki30
chyba słaba ta grupa na fb skoro laska łazi po forach i nakłania do uczestnictwaWiesz czemu dziewczyny nie skorzystają z zaproszenia? Bo tu mogą sobie anonimowo pisać... I brzmisz jak troll jakiś, szukasz tematów in vitro i piszesz o grupie. Gdyby chciały to same założyłyby taką grupę bo dłużej "się znają" a Ty ewentualnie mogłabyś do Nich dołączyć
reklama
kaapo
Hej Dziewczyny, czy któraś przechodziła przeziębienie w 1 trymestrze? U mnie 7+5 tc, od wczoraj jestem chora, a dzisiaj taki zabarwiony śluz się pojawił i się zastanawiam, czy jest to w normie, czy przeziębienie jakoś wpływa na taki objaw itd?