reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziś 10.
Więc to musialoby byc zaraz, a niebardzo mi to pasuje, praca, trzeba ogarnąć wolne etc.
No tak, to by jakoś teraz, dzisiaj 😂 musiało się odbyć. Dopytuje, bo ja to przez to, ze miałam tych polipów trochę w życiu to wiem, ze mi się za bardzo nie złuszczają i ja to bym najlepiej chciała od razu załatwić. Ale jest sporo dziewczyn rzeczywiście, którym się złuszczają, wiec liczę, ze taki tez będzie Twój przypadek, bo jednak zabieg w znieczuleniu ogólnym i 💰💰

No tak, to by jakoś teraz, dzisiaj 😂 musiało się odbyć. Dopytuje, bo ja to przez to, ze miałam tych polipów trochę w życiu to wiem, ze mi się za bardzo nie złuszczają i ja to bym najlepiej chciała od razu załatwić. Ale jest sporo dziewczyn rzeczywiście, którym się złuszczają, wiec liczę, ze taki tez będzie Twój przypadek, bo jednak zabieg w znieczuleniu ogólnym i 💰💰
No zwłaszcza, że dopiero mialam punkcję, więc obstawiam, że narokozy w tak krótkim czasie nie są obojętne dla organizmu.
Chociaż szczerze mówiąc to chcialabym mieć ta histero, niech mnie tam wyczyszczą. Bo co z tego skoro zlusczy jak zaraz może pojawić sie znów? Sama nie wiem...

reklama
Do góry