LadyCaro
Fanka BB :)
8-9 listopada. No też zależy jak ten okres przyjdzie, bo wiadomo, pierwszy cykl po punkcji może być to różny.Tak samo bym zrobiła na Twoim miejscu. I na kiedy masz termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8-9 listopada. No też zależy jak ten okres przyjdzie, bo wiadomo, pierwszy cykl po punkcji może być to różny.Tak samo bym zrobiła na Twoim miejscu. I na kiedy masz termin?
A dopytywałaś czy nie ma opcji zrobienia tego w tym cyklu?8-9 listopada. No też zależy jak ten okres przyjdzie, bo wiadomo, pierwszy cykl po punkcji może być to różny.
Nie no ale za późno już jest na bank. Z reszta sam lekarz mówił, żeby najpierw poczekać, że może sam sie złuszczy.A dopytywałaś czy nie ma opcji zrobienia tego w tym cyklu?
A który dc jesteś?Nie no ale za późno już jest na bank. Z reszta sam lekarz mówił, żeby najpierw poczekać, że może sam sie złuszczy.
Dziś 10.A który dc jesteś?
No tak, to by jakoś teraz, dzisiaj musiało się odbyć. Dopytuje, bo ja to przez to, ze miałam tych polipów trochę w życiu to wiem, ze mi się za bardzo nie złuszczają i ja to bym najlepiej chciała od razu załatwić. Ale jest sporo dziewczyn rzeczywiście, którym się złuszczają, wiec liczę, ze taki tez będzie Twój przypadek, bo jednak zabieg w znieczuleniu ogólnym iDziś 10.
Więc to musialoby byc zaraz, a niebardzo mi to pasuje, praca, trzeba ogarnąć wolne etc.
Laski wbijajcie na grupe fb ,, wszystko o in vitro,, zalozylam grupe, bedzie mozna podtrzymywac sie na duchu, ja tez w trakcie stymulacji8-9 listopada. No też zależy jak ten okres przyjdzie, bo wiadomo, pierwszy cykl po punkcji może być to różny.
Tak 11 wrześniaa Ty kochana ze mną transferowałaś tak ? 11września .
No zwłaszcza, że dopiero mialam punkcję, więc obstawiam, że narokozy w tak krótkim czasie nie są obojętne dla organizmu.No tak, to by jakoś teraz, dzisiaj musiało się odbyć. Dopytuje, bo ja to przez to, ze miałam tych polipów trochę w życiu to wiem, ze mi się za bardzo nie złuszczają i ja to bym najlepiej chciała od razu załatwić. Ale jest sporo dziewczyn rzeczywiście, którym się złuszczają, wiec liczę, ze taki tez będzie Twój przypadek, bo jednak zabieg w znieczuleniu ogólnym i
no to jedziemy razemTak 11 września