Ja też.mialam po 200tkach jakieś 1.5h-2h po odlot, to nie było fajne dla mnie.Bez przesady nic się nie stanie najwyżej będziesz miała 2x większy odlot bo ja po besins to miałam samolot
Ja bym chyba nie brała o 13, jeżeli masz dobry poziom proga
reklama
8dpt sikany czysty, czuje się okresowo, ja już od 5dpt wiedziałam.. to się czuje...jak jest "inaczej" to sama czujesz, że może chwyciło, jak czujesz że nie to często masz racje. Niestety. Przynajmniej u mnie tak jest.
Powodzenia Dziewczyny.
Powodzenia Dziewczyny.
Doktorek odpisałam ,że nic się nie stało mam wziąć normalnie o 13 tak jak biorę agentka co mi sie ujebalo ,że dwie wzięłam nie wiemBez przesady nic się nie stanie najwyżej będziesz miała 2x większy odlot bo ja po besins to miałam samolot
Ja bym chyba nie brała o 13, jeżeli masz dobry poziom proga
LadyCaro
Fanka BB :)
on mi zrobił zdjęcie takiej jakby białej plamki. Mówi, że wystarczyło, ze bym była parę dni później na usg i już mogłoby nie być go widać. Pewnie nikt też specjalnie go nie szukał. Ale ten lekarz się specjalizuje w takich rzeczach, więc pewnie go dojrzał... No nic, albo się złuszczy, albo histeroskopia. Już się oswoiłam z tym.Polipy na USG widać jako takie migotanie/ błyszczenie. Raczej trzeba być dobrym specjalistą, żeby to wyłapać, to nie jest totalnie oczywiste, ze każdy lekarz by to wyłapał. Tym bardziej, ze Twój jest malutki, nie ma nawet 1 cm. Szczerze powiedziawszy to na tym etapie Ci życzę, żeby się okazało, ze to była Wasza jedyna przyczyna niepowodzeń
Lily_of_the_valley
Daj znać jak ten cykl po punkcji będzie wyglądał. Jestem ciekawa czy będzie jakis dziwnie wydłużony, czy wszystko będzie standardowowiesz co, jak zrobiłam wczoraj rano owulaka to on już był bledszy. A pęcherzyk na monitoringuu mialam11,5mm. WIęc no cięzko powiedzieć, testy były negatywne a owulka daleko
Lily_of_the_valley
A jak to jest z tym progiem i innymi lekami przy in vitro?Ja raz tylko badałam 9 dpt i miałam >60 tak oznaczoczony. A dziś jestem 26 dpt
Jak łożysko przejmuje funkcję wytwarzania progesteronu, to leki się odstawia całkowicie?
LadyCaro
jasne, dam. Ale póki co pęcherzyk mi rośnie standardowoDaj znać jak ten cykl po punkcji będzie wyglądał. Jestem ciekawa czy będzie jakis dziwnie wydłużony, czy wszystko będzie standardowo
raisonnablement
Ja właśnie jestem w trakcie cyklu po punkcji, wczoraj powinna być miesiączka, a wcale się nie zanosi, żeby miała przyjść… 26-28 dc miałam śluz płodny więc ciekawie się zapowiada, pewnie to będzie mój najdłuższy cykl w mojej okresowej historii xdDaj znać jak ten cykl po punkcji będzie wyglądał. Jestem ciekawa czy będzie jakis dziwnie wydłużony, czy wszystko będzie standardowo
Tak. Lekarz odstawia stopniowo aż do zera, proga na pewno a co do innych leków to zależy jakie się bierze.A jak to jest z tym progiem i innymi lekami przy in vitro?
Jak łożysko przejmuje funkcję wytwarzania progesteronu, to leki się odstawia całkowicie?
reklama
A ile krótszy miałaś cykl z punkcja?Ja właśnie jestem w trakcie cyklu po punkcji, wczoraj powinna być miesiączka, a wcale się nie zanosi, żeby miała przyjść… 26-28 dc miałam śluz płodny więc ciekawie się zapowiada, pewnie to będzie mój najdłuższy cykl w mojej okresowej historii xd
Bo przeważnie następny jest o tyle dni dłużyszy o ile ten z punkcją się skrócił