Gosia0132
Fanka BB :)
Tak mi przykro ściskam mocno! Trzymaj sięDzięki dziewczyny za wsparcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi przykro ściskam mocno! Trzymaj sięDzięki dziewczyny za wsparcie
No właśnie jak rozmawiałam z przyjaciółką to też mi marudziła że za wcześnie testuje, ale z drugiej strony właśnie w takiej sytuacji wolę wiedzieć co i jak, niż jakbym np miała w ogóle być nieświadoma sytuacjiDlatego ja z tych co robią betę 5/6 dpt
Mój mąż to by w ogóle mnie na krew nie puszczał tylko czekał na lekarza, co z tego jak na 1 wizycie lekarz potwierdzi pęcherzyk a za dwa tygodnie może być nic z tego.. ciężkie życie
Wiesz no niby różne scenariusze są jeszcze możliwe, ale wolę podejść do tego realistycznieAle możliwy jest chyba też scenariusz, że zarodek się podzielił, ale drugi właśnie odpadł, musisz koniecznie sprawdzić w poniedziałek!
Badałaś zarodki?No właśnie jak rozmawiałam z przyjaciółką to też mi marudziła że za wcześnie testuje, ale z drugiej strony właśnie w takiej sytuacji wolę wiedzieć co i jak, niż jakbym np miała w ogóle być nieświadoma sytuacji
Nie.Badałaś zarodki?
Dzięki@amusedxxx bardzo mi przykro, wiem co czujesz mam jednak nadzieję, że historia u Ciebie potoczy się tak, jak potoczyła się u mnie i po prostu zamiast na majowe, pójdziesz na czerwcowe 2025 - i zostaniesz na nich na lata. Przytulam mocno
ściskam mocnoJest mi bardzo smutno, ale z drugiej strony to było parę najszczęśliwszych dni w moim życiu kiedy dowiedzieliśmy się, że się udało i mimo że kropek pozostanie już tylko kropkiem to i tak jesteśmy z mężem wdzięczni i wierzymy że przyjdzie nasza kolej
Kochana bardzo mi przykro. Kibicowałam Ci z ukrycia i wierzyłam, że również będziesz majową mamą.Jest mi bardzo smutno, ale z drugiej strony to było parę najszczęśliwszych dni w moim życiu kiedy dowiedzieliśmy się, że się udało i mimo że kropek pozostanie już tylko kropkiem to i tak jesteśmy z mężem wdzięczni i wierzymy że przyjdzie nasza kolej
No jak co Ci przyniesie, nie wiesz?ogólnie powiem Ci, że spoko. Po tym telefonie do kliniki jakoś poczułam odciążenie głowy. Nie myślę już tyle o zarodkach, nie dłuży mi się aż tak. No i niedługo poznamy wynik. Mam ogromną nadzieję, że 2 się zamrożą, albo chociaż ta jedna... no nic. Czekam co życie przyniesie