reklama
amusedxxx
Moderator
ja mam hi mommy, no ale póki co nie jestem w stanie ocenić czy polecamDziewczyny, wiecie jaka jest najlepsza appka do śledzenia ciazy? Taka, która pokazuje stadium rozwoju bobasa?
fckathy
Fanka BB :)
ja miałam wcześniej flo i premom, ale nie wiem, czy któraś z nich jest warta wykupienia pakietu premiumja mam hi mommy, no ale póki co nie jestem w stanie ocenić czy polecam
Pierwsze 🥰
A czy jak będziemy zakwalifikowani to po jakim czasie następuje rozpoczęcie procedury?
Bo widzę że któraś z was jakiś numerek w kolejce dostała także się zastanawiam jak to przeważnie jest?
Bo widzę że któraś z was jakiś numerek w kolejce dostała także się zastanawiam jak to przeważnie jest?
LadyCaro
zasada jest taka, że od kwalifikacji do rozpoczęcia procedury nie może minąć więcej niż miesiąc.A czy jak będziemy zakwalifikowani to po jakim czasie następuje rozpoczęcie procedury?
Pierwsze 🥰
Aa to okejzasada jest taka, że od kwalifikacji do rozpoczęcia procedury nie może minąć więcej niż miesiąc.
A kiedy robi się wymazy facetą? Na wizycie kwalifikacyjnej po kwalifikacji czy jakoś później.
Bo te wymazy są obowiązkowe?
fckathy
u nas nie trzeba było wymazów i wzięli od nas wszystkie wyniki, które mieliśmy zrobione do IUI, a tych co nie mieliśmy dorobili na miejscuAa to okej
A kiedy robi się wymazy facetą? Na wizycie kwalifikacyjnej po kwalifikacji czy jakoś później.
Na sztucznym. Dziś 10dcCzyli podchodzisz teraz na naturalnym? Który dc?
testuję hi mommy w wersji bezpłatnej i preglifeja mam hi mommy, no ale póki co nie jestem w stanie ocenić czy polecam
reklama
LadyCaro
o jakie wymazy chodzi?Aa to okej
bo u nas to z krwi były jakieś rzeczy typu hic, chlamydia. Ale z penisa nie było nic