reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ja już po wizycie i w sumie nadal czekanie... Dzisiejsza ,,wizyta" okazała się tylko podpisaniem regulaminu i teraz czekanie do 6 tygodni na zaproszenie na badania. Później z wynikami wizyta. Ehh chyba oszaleje przez ten czas. Nie myślałam, że taka kolejka na same badania będzie. Ciekawe ile później trzeba będzie czekać na wyniki wymazów i krwi. 😪

reklama
Ja już po wizycie i w sumie nadal czekanie... Dzisiejsza ,,wizyta" okazała się tylko podpisaniem regulaminu i teraz czekanie do 6 tygodni na zaproszenie na badania. Później z wynikami wizyta. Ehh chyba oszaleje przez ten czas. Nie myślałam, że taka kolejka na same badania będzie. Ciekawe ile później trzeba będzie czekać na wyniki wymazów i krwi. 😪
To rzeczywiście bardzo długo

Ojej, to rzeczywiście bardzo długo 😮 my na wizycie kwalifikacyjnej mieliśmy od razu po badania krwi i wymazy.

Ojej, to rzeczywiście bardzo długo 😮 my na wizycie kwalifikacyjnej mieliśmy od razu po badania krwi i wymazy.
Właśnie ja też w innej klinice tak miałam. Ciekawe ile będę tu czekać na wyniki, bo plan był że w tym roku się uda już włącznie z transferem. Patrząc na to że do 6 tyg dopiero tel z umówieniem badań, później badania plus oczekiwanie na wyniki, długi protokół to ja nie wiem jakim cudem w tym roku miałabym zdążyć z transferem jak już jest październik.

reklama
W której klinice tak to działa? Ja w TFP w Krakowie na pierwszej wizycie już miałam pobrane wszystkie wymazy i rozpisaną stymulację, a jak drugi transfer się nie udał to lekarz pisał do mnie sms, żebym zadzwoniła i zapisała się na wizytę i zaczęliśmy drugą stymulację

Do góry