ja mam tego krwiaka i lekarz powiedział że mogą się pojawiać plamienia ciemne ważne żeby krwi nie było. Może u Ciebie też właśnie jakieś naczyńko poszło stąd krew była. Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie tej historiidziękuję że pytasz. Czuję się dobrze czarne plamienie dużo, dużo mniejsze
reklama
Aileen31
Fanka BB :)
ja też jeszcze dzisiaj clexanik muszę przyjąćNo mnie samo wpuszczanie nie bolało, ale teraz po czasie to miejsce jest obolałe. No zobaczymy.
Lea2022
Moderator
@PatPatPat wczoraj mi lekarka w szpitalu i moja tłumaczyły, że jak krwawienie ustanie to będzie ciemne plamienie do kilku dni.
a co lekarz Ci powiedział?
a co lekarz Ci powiedział?
Lea2022
Moderator
Tak czy siak trzeba przeżyćNo mnie samo wpuszczanie nie bolało, ale teraz po czasie to miejsce jest obolałe. No zobaczymy.
Aileen31
Czego się nie przeżyje dla tego kropkaTak czy siak trzeba przeżyć
spekoppar_
Ja trochę jestem w stanie zrozumieć.Dla mnie to też jest dziwne, przyznam. Do tej pory na samo wyobrażenie tego, że wychodzą mi dwie kreski się wzruszałam, a teraz nic, kamień mam nadzieje, ze niedługo mi się odblokuje, może przy serduszku
Jak tyle czasu nigdy nie wyszła kreska (mnie nawet chujocień nigdy się nie pokazał) to w końcu ta kreska może dziwić.
Mózg może nie ogarniać kreskowej sytuacji
fckathy
O 15:40, na najpóźniejszy możliwy termin się umówiłam. Niestety na piątek nie było żadnych terminów, a do poniedziałku bym nie wytrzymała. A do Twojej lekarki udało się na 20 listopada dopiero umówić, ale poprosiłam o wpisanie jakby coś wcześniej się zwolniłoo której jutro wizyta?
fckathy
No to ja tez nigdy przenigdy nie miałam krechy poza tym jak mi ovi schodziłoJa trochę jestem w stanie zrozumieć.
Jak tyle czasu nigdy nie wyszła kreska (mnie nawet chujocień nigdy się nie pokazał) to w końcu ta kreska może dziwić.
Mózg może nie ogarniać kreskowej sytuacji
Lea2022
Moderator
Ona będzie na urlopie od 12.10 przez 3 tygodnie, więc stąd takie kolejki. Ale super, że się zapisałaśO 15:40, na najpóźniejszy możliwy termin się umówiłam. Niestety na piątek nie było żadnych terminów, a do poniedziałku bym nie wytrzymała. A do Twojej lekarki udało się na 20 listopada dopiero umówić, ale poprosiłam o wpisanie jakby coś wcześniej się zwolniło
reklama
Super, trzymam kciuki aby nie wróciłodziękuję że pytasz. Czuję się dobrze czarne plamienie dużo, dużo mniejsze