reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dla mnie to też jest dziwne, przyznam. Do tej pory na samo wyobrażenie tego, że wychodzą mi dwie kreski się wzruszałam, a teraz nic, kamień 😅 mam nadzieje, ze niedługo mi się odblokuje, może przy serduszku 🥰
Ja trochę jestem w stanie zrozumieć.
Jak tyle czasu nigdy nie wyszła kreska (mnie nawet chujocień nigdy się nie pokazał) to w końcu ta kreska może dziwić.
Mózg może nie ogarniać kreskowej sytuacji 😀

O 15:40, na najpóźniejszy możliwy termin się umówiłam. Niestety na piątek nie było żadnych terminów, a do poniedziałku bym nie wytrzymała. A do Twojej lekarki udało się na 20 listopada dopiero umówić, ale poprosiłam o wpisanie jakby coś wcześniej się zwolniło 🥰
Ona będzie na urlopie od 12.10 przez 3 tygodnie, więc stąd takie kolejki. Ale super, że się zapisałaś :)

reklama
Do góry