Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
A jak tam u Ciebie się sprawy mają? Jak się czułaś po punkcji? Jak sytuacja z zarodkami?Stawiasz fryty z maka
Przepraszam jeśli coś pomieszałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak tam u Ciebie się sprawy mają? Jak się czułaś po punkcji? Jak sytuacja z zarodkami?Stawiasz fryty z maka
To nie ja ja dopiero co cykl zaczęłam, jeszcze nie mam terminu transferuChyba @amusedxxx ma transfer w środę, ale dziś miała iść do lekarza. Dawaj znać jak po wizycie i co z tym uchem!
To tak samo jak ja tylko ja estrofem dopochwowoTak, już łykam estrofem a wizyta w środę
Ale roznie to bywa, jednym w 5 innym w 7dmym wychodzi, a po takim zawczesnym negatywie można się czasami "niepotrzebnie" zestresowac.️u mnie sikaniec z pink czułość 10 wyszedł 5dpt, a beta była 6dpt 46.
Jezu no tak, od samego początku zawsze wasze nicki mi się mylą, naprawdę nie wiem dlaczego hahaTo ja miałam mieć transfer w środę i mam problem z uchem
Byłam u laryngologa, w uchu czysto, nic się nie dzieje. Prawdopodobnie od migdała mi gdzieś promieniuje. Lekarz laryngolog, ale i moja Pani Doktor kazali zrobić morfologię i Crp. Crp wyszło w normie, w morfologii podwyższone leukocyty. Ale u mnie w badaniach, które nie są na czczo często leuko są podwyższone. Jutro rano mam powtórzyć na czczo, jak będzie ok to podchodzę do transferu
Haha luzik, może dlatego że w.pdopbnym czasie miałyśmy stymulację, punkcję i miałysmy podobnie transferować gdyby nie moja hiperkaJezu no tak, od samego początku zawsze wasze nicki mi się mylą, naprawdę nie wiem dlaczego haha
ja miałam info następnego dnia ranoHej dziewczyny w której dobie po punkcji wiadomo ile komorek się zapłodniło?
Nie pomieszalas. U mnie punkcja była w czwartek, wszystko ładnie pięknie, jutro miał być świeży transfer. No ale się oczywiście zesrało. Nasienie tak słabe że to, co ode mnie pobrali skończyło w "zamrażarce". Nie wiem nawet czy jestem zawiedziona, rozczarowana czy wściekła. Mamy czekać na kolejny telefon od embriologówA jak tam u Ciebie się sprawy mają? Jak się czułaś po punkcji? Jak sytuacja z zarodkami?
Przepraszam jeśli coś pomieszałam