reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Tak mi przykroHej chciałam Wam tylko dać znać, że u nas najprawdopodobniej bez happy endu będzie i ten piękny czas pierwszej ciąży w pierwszej procedurze z pierwszego transferu się powoli kończy. Wczoraj miałam usg 6+0 (licząc po transferowemu) i niestety nie było widać żadnego zalążka zarodka, a co dopiero serduszka. Jedynie pusty pęcherzyk ciążowy umiejscowiony prawidłowo w macicy. Za tydzień kolejna wizyta w klinice, która przesądzi co dalej. Oczywiście tli się w kącie nadzieja, że jakimś cudem pojawi się jeszcze zarodek, ale zdaje sobie sprawę ze szanse na to są minimalne. Jedno wiem na pewno - byliśmy bardzo szczęśliwi przez ostatnie parę tygodni i na pewno się łatwo nie poddamy Dam znać za tydzień jaki plan na przyszłość.
nie ja akurat kartki nie miała babeczka z recepcji tylko dzwoniła potwierdzając godzinę transferu to mówiłazrobiłybyście zdjęcie tych zaleceń ? Bo u mnie nic takiego nie dają, nie wiem czym się myć w takim razie Jak nie może być pachnące to moja Ziaja Mięta Herbaciana odpada
dobrze że przeważnie rano są to aż tak potem nie dajezrobiłybyście zdjęcie tych zaleceń ? Bo u mnie nic takiego nie dają, nie wiem czym się myć w takim razie Jak nie może być pachnące to moja Ziaja Mięta Herbaciana odpada
Aileen31
Bardzo mi przykro, nadzieja zawsze się tli... Ściskam mocnoHej chciałam Wam tylko dać znać, że u nas najprawdopodobniej bez happy endu będzie i ten piękny czas pierwszej ciąży w pierwszej procedurze z pierwszego transferu się powoli kończy. Wczoraj miałam usg 6+0 (licząc po transferowemu) i niestety nie było widać żadnego zalążka zarodka, a co dopiero serduszka. Jedynie pusty pęcherzyk ciążowy umiejscowiony prawidłowo w macicy. Za tydzień kolejna wizyta w klinice, która przesądzi co dalej. Oczywiście tli się w kącie nadzieja, że jakimś cudem pojawi się jeszcze zarodek, ale zdaje sobie sprawę ze szanse na to są minimalne. Jedno wiem na pewno - byliśmy bardzo szczęśliwi przez ostatnie parę tygodni i na pewno się łatwo nie poddamy Dam znać za tydzień jaki plan na przyszłość.
Aileen31
Ja kupiłam dzisiaj jakiś naturalny eko bezzapachowy dezodorant pod pachy 22 zł za niego dałam, oby działał bo będę zła no i biały jeleń do myciadobrze że przeważnie rano są to aż tak potem nie daje
Nel331
A przepraszam, ze ja tak zapytam z buta. Co w taki razie daje Ci ten accofil na tym etapie ciąży ?hmm, to zależy od wywiadu. U mnie wskazanie kir aa i hlac2c2 u męża. Ale generalnie wskazaniem jest niekorzystny układ immuno i nawracające poronienia lub nieudane transfery. Ja nie miałam żadnego poronienia wcześniej, pierwszy transfer udany i dwóch immuno mi zasugerowało poczekać i zobaczyć co się wydarzy, ale ja trochę nie mam już przestrzeni emocjonalnej na to i trzeci immuno mi przepisał accofil i powiedział, ze kiepsko to widzi bez tego leku. Ja zaczęłam przyjmować dopiero 5tc5d, wiec sam transfer i zagnieżdżenie poszło bez wsparcia, beta rośnie ładnie, GS obecne, w przyszłym tygodniu mam nadzieje, ze już będzie zarodek, a za dwa serce, wiec zobaczymy jak pójdzie.
amusedxxx
super wieści i ciesz się kochana każdym etapemU nas dziś 6+2 (6+0 wg USG), mamy . Ale czytając Wasze historie to jeszcze się nie potrafię cieszyć. Kolejne USG za 2 tygodnie w poniedziałek 14.10
reklama
Hahahah będzie dobrzeJa kupiłam dzisiaj jakiś naturalny eko bezzapachowy dezodorant pod pachy 22 zł za niego dałam, oby działał bo będę zła no i biały jeleń do mycia