reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A ja 11.09 transfer i pozytywna beta:) teraz oczekiwania na badanie usg😬J
Dziewczyny, zerknijcie na pierwszą stronę z datami wizyt i proszę o update ❤️
wybaczcie, nie zawsze mam czas i siły witalne, żeby być ze wszystkim na bieżąco.
Proszę wpisz i mnie,transfer 11.09, beta pozytywna, teraz oczekiwanie na pierwsze usg

Hej dziewczyny, a powiedzcie mi, jak ogarnęłyście pierwszą wizytę stymulacyjną, brałyście L4? Bo mam zrobić badania hormonalne w dzień wizyty, a na wizycie być z badaniami i tak logistycznie z pracą chyba tego nie ogarnę, bo tylko mam w klinice pewność, że badania będą po 2-3h (w diagnostyce o różnych godzinach zawsze dostaje). Do kliniki mam jakieś 1,5h jazdy, więc tak się zastanawiam jak Wy ogarniałyście :D

Hej dziewczyny, a powiedzcie mi, jak ogarnęłyście pierwszą wizytę stymulacyjną, brałyście L4? Bo mam zrobić badania hormonalne w dzień wizyty, a na wizycie być z badaniami i tak logistycznie z pracą chyba tego nie ogarnę, bo tylko mam w klinice pewność, że badania będą po 2-3h (w diagnostyce o różnych godzinach zawsze dostaje). Do kliniki mam jakieś 1,5h jazdy, więc tak się zastanawiam jak Wy ogarniałyście :D
u mnie w klinice bez problemu wystawiali mi l4 kiedy chciałam i na ile chciałam. Więc jeśli miałam potrzebę to brałam zwolnienie. Na wszystkie wizyty, USG, punkcję i po punkcji brałam zwolnienia. Od kliniki mam 1h drogi i potem brak możliwości powrotu, żeby pracować z biura.

reklama
lekarz wystawia mi na każdą wizytę L4
Na niektóre brałam urlop ale że się kończy to l4

Do góry