LadyCaro
Fanka BB :)
a czemu masz się nie wliczac?Ja mam teraz wizytę 10.10, ale nie wiem czy ja się jeszcze wliczam w terminy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czemu masz się nie wliczac?Ja mam teraz wizytę 10.10, ale nie wiem czy ja się jeszcze wliczam w terminy?
No bo to już taka typowa ciążowa wizyta. Ale jeśli się wliczam to poproszę o dopisaniea czemu masz się nie wliczac?
ale to nie jest wątek dla starających się za pomocą IVF, tylko dla wszystkich, których dotyczy dziewczyny w ciąży również mile widzianeNo bo to już taka typowa ciążowa wizyta. Ale jeśli się wliczam to poproszę o dopisanie
Proszę wpisz i mnie,transfer 11.09, beta pozytywna, teraz oczekiwanie na pierwsze usgDziewczyny, zerknijcie na pierwszą stronę z datami wizyt i proszę o update
wybaczcie, nie zawsze mam czas i siły witalne, żeby być ze wszystkim na bieżąco.
Wszystko ok, dzięki że pytasz. Udało się pobrać 15 pęcherzyków. Znieczulenie też chyba zniosłam lepiej niż przy histero bo obudziłam się głodna. Czekam właśnie aż mi Maczka przywioząa jak punkcja?
Daj znać ile dojrzałych i zapłodnionychWszystko ok, dzięki że pytasz. Udało się pobrać 15 pęcherzyków. Znieczulenie też chyba zniosłam lepiej niż przy histero bo obudziłam się głodna. Czekam właśnie aż mi Maczka przywiozą
To się wliczam!ale to nie jest wątek dla starających się za pomocą IVF, tylko dla wszystkich, których dotyczy dziewczyny w ciąży również mile widziane
u mnie w klinice bez problemu wystawiali mi l4 kiedy chciałam i na ile chciałam. Więc jeśli miałam potrzebę to brałam zwolnienie. Na wszystkie wizyty, USG, punkcję i po punkcji brałam zwolnienia. Od kliniki mam 1h drogi i potem brak możliwości powrotu, żeby pracować z biura.Hej dziewczyny, a powiedzcie mi, jak ogarnęłyście pierwszą wizytę stymulacyjną, brałyście L4? Bo mam zrobić badania hormonalne w dzień wizyty, a na wizycie być z badaniami i tak logistycznie z pracą chyba tego nie ogarnę, bo tylko mam w klinice pewność, że badania będą po 2-3h (w diagnostyce o różnych godzinach zawsze dostaje). Do kliniki mam jakieś 1,5h jazdy, więc tak się zastanawiam jak Wy ogarniałyście
lekarz wystawia mi na każdą wizytę L4Hej dziewczyny, a powiedzcie mi, jak ogarnęłyście pierwszą wizytę stymulacyjną, brałyście L4? Bo mam zrobić badania hormonalne w dzień wizyty, a na wizycie być z badaniami i tak logistycznie z pracą chyba tego nie ogarnę, bo tylko mam w klinice pewność, że badania będą po 2-3h (w diagnostyce o różnych godzinach zawsze dostaje). Do kliniki mam jakieś 1,5h jazdy, więc tak się zastanawiam jak Wy ogarniałyście