reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
tak naprawdę to już ostatni wynik to mogła być spadkowa beta... Niech szybko spada, niech nadchodzi okres i nowa szansa do działania - jeżeli oczywiście będziecie na to gotowi psychicznie.
Tak ja też myślę że to już była spadkowa, no ale w praktyce wciąż była wyższa więc jeszcze muszę poczekać do dzisiejszego wyniku. I tak, chcemy od razu działać i podchodzić do kolejnego transferu od razu, mam tylko nadzieję że nie będzie żadnych obiekcji.

No właśnie nie wiem czy dobre. Nie wiem czy dzwonić... Ehhh
No jeżeli nie macie zarodków, bo przestały się rozwijać np. w pt i do tej pory się nie odezwali trzymając Was w niepewności, to pójdziemy spalić tę klinikę.

A nawet jeżeli to by były złe wieści (odpukac), to wolałabys wiedzieć już, czy jeszcze się trochę potrzymać w nadziei?

Tak ja też myślę że to już była spadkowa, no ale w praktyce wciąż była wyższa więc jeszcze muszę poczekać do dzisiejszego wyniku. I tak, chcemy od razu działać i podchodzić do kolejnego transferu od razu, mam tylko nadzieję że nie będzie żadnych obiekcji.
dobrze, idźcie jak czołg po swoje!

reklama
Lekarce oczywiście nikt nie przekazał czwartkowych wyników więc zaczęła konsultacje od gratulacji 🙃 jak ja uświadomiłam to powiedziała, żeby się od razu nie nastawiać negatywnie i powtórzyć betę dziś lub jutro. To nic że testy coraz jaśniejsze, no ale na pewno wszystko będzie dobrze 🙃 już mi się szczerze mówiąc nawet nie chce na krew jechać, nie wiem czy jutro nie pojadę
Jedz, nie opieraj się testami żebyś potem nie żałowała.

Do góry