reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny 9 dpt 200,950 dzisiaj 11 dpt 380,070 a progesteron dzisiaj 109,80ng/ml nie wiem co znaczy te ng/ml może któraś wie 🤔🤔🤔rozmawiałam z lekarzem powiedział ,że wszystko jest elegancko i już nic nie powtarzać czekać na wizytę 🥰🥰🥰
A ile razy badałaś betę wcześniej, bo już nie pamiętam? :) i kiedy Ci teraz usg wypada? :)

reklama
Hej dziewczyny 🙂 Ja dzisiaj 4 DC. Jakoś wolno mi idą te dni. Biorę letrozolu do 7 DC i muszę umowic się na monitoring. Czuje taki strach pomieszany z ekscytacją. Czym się suplementujecie przed transferem ? Coś specjalnego, innego ? Ja przez ostatni miesiąc mało łykałam, bo miałam dosyć leków ale chcę przed transferem trochę się odżywic 🙂

@fckathy a jak Twoi przyrost?
65.900 7dpt, jutro idę z samego rana do kliniki na 9 dpt i będą oddzwaniac z kliniki z dalszymi krokami, wiec się cieszę, ważny dzień. Dziś wieczorem robiłam i krecha z rozwodnionego moczu mega ciemna, a wczoraj przy tej 65.900 była bladziocha, wiec jestem ciekawa co tam wyjdzie

Jeszcze dokładnie nie wiem bo na ten moment załatwiamy papiery z poprzedniej kliniki. Plus zgłosiliśmy że się w ramach programu przenosimy. Za 2 tygodnie mam ponowną wizytę z dr W i będzie kwalifikacja plus posprawdza które badania trzeba odświeżyć w programie, później chyba podpisanie umowy i rozpoczęcie protokołu ( nie wiem czy nie pomieszlam) w każdym razie szacował, że pod koniec roku będzie transfer. Nie wiem też czy dobrze zrozumiałam ale mówił że nie jest zwolennikiem podawania przed stymulacją tabletek anty bo osłabiają odpowiedź ale długi protokół chyba wiąże się z tabletkami anty ?
Też tak myślałam ,że wiąże się z tabletkami anty ale okazało się ,że nie ja nie miałam anty tylko golapeptyl brałam 2 tyg i potem dopiero kontrola i zaczęcie stymulacji 💪powiedział,że antyki mógłby by osłabić moje niskie AMH i był by gorszy rezultat

65.900 7dpt, jutro idę z samego rana do kliniki na 9 dpt i będą oddzwaniac z kliniki z dalszymi krokami, wiec się cieszę, ważny dzień. Dziś wieczorem robiłam i krecha z rozwodnionego moczu mega ciemna, a wczoraj przy tej 65.900 była bladziocha, wiec jestem ciekawa co tam wyjdzie
Super 🥹 ja jutro też przyrost i progesteron tym razem. Moje kreski dzisiaj też porządnie ściemniały więc jestem już dobrej myśli 🙈

Hej dziewczyny 🙂 Ja dzisiaj 4 DC. Jakoś wolno mi idą te dni. Biorę letrozolu do 7 DC i muszę umowic się na monitoring. Czuje taki strach pomieszany z ekscytacją. Czym się suplementujecie przed transferem ? Coś specjalnego, innego ? Ja przez ostatni miesiąc mało łykałam, bo miałam dosyć leków ale chcę przed transferem trochę się odżywic 🙂
ja takie, jak będziesz chciała to mogę Ci podesłać jakie konkretnie, bo mam dosyć dobrze zbadane marki vs cena vs moc

Załączniki

• 47A4268A-54D1-4AE4-ADCE-EF55B1F6AFF2.jpeg
    47A4268A-54D1-4AE4-ADCE-EF55B1F6AFF2.jpeg
    149,5 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry