reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Trzymam za Ciebie wszystkie kciuki i nawet paluchy w stopach 🙂. Jesteś niesamowicie dzielna i pamiętaj, że wszystko się może zdarzyć 😘. Nie poddawaj się 🙂 ja jestem w ciąży 7 raz... Mam nadzieję, że w styczniu powitam drugie dziecko. Czasami te nasze komórki potrzebują wiary i niestety upartości w dążeniu do celu.
dziękuje 🥹 to naprawdę wspaniałe, jak odzywają się dziewczyny, które już się nie starają i okazuje się, ze mam całkiem spore kółko dziewczyn, które mi kibicują a ja nawet o tym nie wiedziałam 🥹

reklama
😂😂Ale nie wiesz kiedy dostaniesz okres po punkcji 😀
tak, tylko to mnie ratuje. No i to, że po tych hormonach też nie wiem czy owulka będzie tak idealnie jak zawsze. Bo ogólnie przy normalnych cyklach owulacja mi się z reguły zgadzała z kalendarzem. Trudno, jak się przesunie o miesiąc to się przeusnie i nie chce mi się już martwić, za dużo zmartwień mam związanych z tym wszystkim.

tak, tylko to mnie ratuje. No i to, że po tych hormonach też nie wiem czy owulka będzie tak idealnie jak zawsze. Bo ogólnie przy normalnych cyklach owulacja mi się z reguły zgadzała z kalendarzem. Trudno, jak się przesunie o miesiąc to się przeusnie i nie chce mi się już martwić, za dużo zmartwień mam związanych z tym wszystkim.
Afirmuj owulację na każdy dzień tylko nie wtorek, może mózg przekona Bożenkę i będzie git! 🙈 a z resztą, małe kroczki, najpierw poczekaj na okres po punkcji ☺️

Afirmuj owulację na każdy dzień tylko nie wtorek, może mózg przekona Bożenkę i będzie git! 🙈 a z resztą, małe kroczki, najpierw poczekaj na okres po punkcji ☺️
Warto dopytać w klinice jaką mają politykę. U mnie np. w niedziele są dyżury, więc w najgorszej opcji transfer wykonuje inny lekarz, ale nie ma opcji, że cykl przepada.

Narazie to priorytetem jest, żeby był jakiś zarodek, bo jak nie będzie to już obojętnie kiedy ta owulacja będzie....
Warto dopytać w klinice jaką mają politykę. U mnie np. w niedziele są dyżury, więc w najgorszej opcji transfer wykonuje inny lekarz, ale nie ma opcji, że cykl przepada.
U nas z tego co wiem, nie ma w niedzielę dyżurów.
Kurde, ale tak z ciekawości, czemu nie można tego transferu zrobić dzień wcześniej lub dzień później?

My byliśmy wczoraj na kwalifikacji. Patrzyłam na listę badań z pierwszej strony tego wątku i byliśmy przygotowani na taki wymaz. Ale okazało się, że w jego przypadku chcą tylko te choroby zakaźne z krwi.
U mnie robili choroby zakaźne, biocenozę, i wymaz z szyjki.
na tej karteczce z badaniami od kliniki tez u nas były wpisane wymazy u mężczyzny, ale Pani je skreśliła i powiedziała, ze ich nie trzeba. Wiec może one są w jakichś określonych przypadkach? Albo były konieczne ale już nie są?

reklama
Do góry