reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziś rano zrobiłam pinka i trochę się zmartwiłam bo był taki sam jak wczoraj, do tego ta beta taka niziutka i już zaczęłam świrować. Ale teraz powtórzyłam i widać że ciemnieje 🥹

Załączniki

• IMG_9310.jpeg
    IMG_9310.jpeg
    81,5 KB · Wyświetleń: 137
My jesteśmy już po wizycie kwalifikacyjnej. Lekarz wywarł bardzo dobre wrażenie, oczywiście jesteśmy zakwalifikowani.
Jedyne co, to jak mu powiedziałam, że robiliśmy te badania genetyczne, to zalecił poczekać na wyniki, żebyśmy byli pewni, skoro już te badania zrobiliśmy. Także stymulacja by się przesunęła w czasie.
Mam mętlik w głowie już.. ale chyba trzeba będzie poczekać.

My jesteśmy już po wizycie kwalifikacyjnej. Lekarz wywarł bardzo dobre wrażenie, oczywiście jesteśmy zakwalifikowani.
Jedyne co, to jak mu powiedziałam, że robiliśmy te badania genetyczne, to zalecił poczekać na wyniki, żebyśmy byli pewni, skoro już te badania zrobiliśmy. Także stymulacja by się przesunęła w czasie.
a wiesz kiedy powinnaś mieć wyniki?

Super że jesteś zadowolona z wizyty! A co do czekania no to cóż, jest to rozsądne podejście 🙈 chciałoby się mieć już wszystko od razu, a tu ciągle jakieś kłody pod nogi 😅 Ty też robiłaś te genetyczne w Katowicach?

a wiesz kiedy powinnaś mieć wyniki?
Z tego, co widziałam, to dziewczyny miały tak do dwóch miesięcy. A robiłam tydzień temu 😏

Super że jesteś zadowolona z wizyty! A co do czekania no to cóż, jest to rozsądne podejście 🙈 chciałoby się mieć już wszystko od razu, a tu ciągle jakieś kłody pod nogi 😅 Ty też robiłaś te genetyczne w Katowicach?
Tak, robiłam, ale dopiero tydzień temu 🤷
Przez chwilę pożałowałam, że powiedziałam o tych badaniach 😂 bo mówił cały czas o następnym cyklu, jako starcie stymulacji 😅 to tak pół żartem... Ale wiadomo jak nasze głowy działają.

Ale wiem, wiem, wszystko w swoim czasie. Będą wyniki i na spokojnie podejdziemy w listopadzie. Jakby coś wyszło w tych badaniach, to byłoby kiepsko.

reklama
Do góry