Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
@amusedxxx gratuluję bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cyclogest wychodzi, ale może być zaniżony z racji drogi wchłaniania, duphaston w zasadzie nie.A cyclogest i duphaston z krwi nie wychodzi?
a wiesz kiedy powinnaś mieć wyniki?My jesteśmy już po wizycie kwalifikacyjnej. Lekarz wywarł bardzo dobre wrażenie, oczywiście jesteśmy zakwalifikowani.
Jedyne co, to jak mu powiedziałam, że robiliśmy te badania genetyczne, to zalecił poczekać na wyniki, żebyśmy byli pewni, skoro już te badania zrobiliśmy. Także stymulacja by się przesunęła w czasie.
Mam mętlik w głowie już.. ale chyba trzeba będzie poczekać.
Super że jesteś zadowolona z wizyty! A co do czekania no to cóż, jest to rozsądne podejście chciałoby się mieć już wszystko od razu, a tu ciągle jakieś kłody pod nogi Ty też robiłaś te genetyczne w Katowicach?My jesteśmy już po wizycie kwalifikacyjnej. Lekarz wywarł bardzo dobre wrażenie, oczywiście jesteśmy zakwalifikowani.
Jedyne co, to jak mu powiedziałam, że robiliśmy te badania genetyczne, to zalecił poczekać na wyniki, żebyśmy byli pewni, skoro już te badania zrobiliśmy. Także stymulacja by się przesunęła w czasie.
Mam mętlik w głowie już.. ale chyba trzeba będzie poczekać.
Z tego, co widziałam, to dziewczyny miały tak do dwóch miesięcy. A robiłam tydzień temua wiesz kiedy powinnaś mieć wyniki?
Tak, robiłam, ale dopiero tydzień temuSuper że jesteś zadowolona z wizyty! A co do czekania no to cóż, jest to rozsądne podejście chciałoby się mieć już wszystko od razu, a tu ciągle jakieś kłody pod nogi Ty też robiłaś te genetyczne w Katowicach?
Jesteśmy w tym samym wieku imienniczkamiAle się dużo mamusiek zrobiło na tym forum. Gratuluję wszystkich pozytywnych bet i trzymam kciuki za kropki
U mnie wczoraj początek stymulacji, w poniedziałek wizyta. Jakoś nie wierzę że to się dzieje