raisonnablement
Fanka BB :)
Badali ci progesteron i estradiol dzisiaj?Wszystko tak jak bylo - 14 jajek, w poniedziałek punkcja, sobota za tydzień transfer.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badali ci progesteron i estradiol dzisiaj?Wszystko tak jak bylo - 14 jajek, w poniedziałek punkcja, sobota za tydzień transfer.
tak, czekam na wyniki dziś ostatnie zastrzyki na stymulkę i jutro wieczorem już OvitrelleBadali ci progesteron i estradiol dzisiaj?
Czyli też przeszłaś na razie bezobjawowo no prawietak, czekam na wyniki dziś ostatnie zastrzyki na stymulkę i jutro wieczorem już Ovitrelle
no ogólnie to mam jakieśtam delgliwości ze strony układu trawiennego (ciągle mi się chce pierdzieć i to niekoniecznie przychylnie dla otoczenia ), a nic nie jem dziwnego, więc obwiniam hormony za toCzyli też przeszłaś na razie bezobjawowo no prawie
Haha u mnie najgorzej było po punkcji, 4 dni jednak był taki dyskomfort na brzuchu, ciągle uczucie pełności, ale też ciężko to określić jako ból, bardziej taki dyskomfort dlatego teraz nie zdecydowałam się na świeży transfer, bo jednak wolałam się zregenerowaćno ogólnie to mam jakieśtam delgliwości ze strony układu trawiennego (ciągle mi się chce pierdzieć i to niekoniecznie przychylnie dla otoczenia ), a nic nie jem dziwnego, więc obwiniam hormony za to
zobaczymy jak będzie u mnie. Teraz mam wrażenie, że już chce zrobić wszystko naraz i mieć za sobą jeśli to możliweHaha u mnie najgorzej było po punkcji, 4 dni jednak był taki dyskomfort na brzuchu, ciągle uczucie pełności, ale też ciężko to określić jako ból, bardziej taki dyskomfort dlatego teraz nie zdecydowałam się na świeży transfer, bo jednak wolałam się zregenerować
To zakładasz czerwcowe mamy, mam zamiar tam dołączyć i tym razem być do końca, może mi się sprawdzi do 3x sztukazobaczymy jak będzie u mnie. Teraz mam wrażenie, że już chce zrobić wszystko naraz i mieć za sobą jeśli to możliwe
Ja to celuje w lipcowe, musi się udać! O innej opcji nie chce słyszećTo zakładasz czerwcowe mamy, mam zamiar tam dołączyć i tym razem być do końca, może mi się sprawdzi do 3x sztuka
oj niee, raczej nic nie założę, bo nie wiem jak mi by wyszło siedzenie na wątku, gdzie większość dziewczyn ma ciążę poczęte w pierwszych cyklach starań to chyba jednak nie dla mnie mimo wszystkoTo zakładasz czerwcowe mamy, mam zamiar tam dołączyć i tym razem być do końca, może mi się sprawdzi do 3x sztuka