wrobelmm
Fanka BB :)
Mam wynik 5dpt 23,150 mIU/ml zostań maluchu na całe 9 miesięcy
Dziś 12 dpt beta hcg 421
Pięknie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wynik 5dpt 23,150 mIU/ml zostań maluchu na całe 9 miesięcy
Dziś 12 dpt beta hcg 421
Dzięki. Słówka mi zabrakło jak pisałamto nie lekarz, to dietetyk. Ja i mąż u niego jesteśmy pod opieką jakby ktoś miał jakies pytania
czyli jest widzę nas tu kilka z pozytywną beta po transferze. SuperMam wynik 5dpt 23,150 mIU/ml zostań maluchu na całe 9 miesięcy
I chyba udało Ci się bez problemu ogarnąć te wizyty z pracą, nie? trzymam kciuki za wizytę! Daj znać po koniecznie!Jadę na ostatni podgląd! ciekawe jak moje jajuszki. Ale to szybko leci...
Szczerze to ja po prostu wzięłam zwolnienie. Niestety takie dogadywanie sie na pół dnia co drugi dzień jest trochę uciążliwe, a dla pracodawcy takie przychodzenie "w kratkę" też jest problematyczne, bo ciężko wtedy sensownie zorganizować pracę.I chyba udało Ci się bez problemu ogarnąć te wizyty z pracą, nie? trzymam kciuki za wizytę! Daj znać po koniecznie!
Nie moge sie doczekać bardzo. Mam nadzieje, że będzie świeży transfer. Tylko muszę porozmawiać ze sobą, żeby wstrzymać te rozbujane nadzieje na powodzenie za pierwszym transferem, bo boje sie, że spadnę z wysokiego koniaAaaaa widzisz to umknęło mi to ale to też znaczy że ogarnęłaś! Zwolnienie jest jaknajbardziej ok zanim się obejrzysz a już będziesz po punkcji
jej…. To na prawdę nie może już dłużej trwać, po prostu. I koniec kropka!Nie moge sie doczekać bardzo. Mam nadzieje, że będzie świeży transfer. Tylko muszę porozmawiać ze sobą, żeby wstrzymać te rozbujane nadzieje na powodzenie za pierwszym transferem, bo boje sie, że spadnę z wysokiego konia