reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Boże muszę bo się uduszę 🙈 teraz z kolei trafiłam na jakąś stronę tik toka gdzie laski wylewają żale, że program obejmuje „tylko” procedurę i transfery… No piorun mnie trzaska jak to widzę. Kryteria tak okrojone, refundowane niemalże wszystko ale i tak znajdą powody do narzekania.. A jak którejś odpisałam, żeby sobie podliczyła ile by ją to wyszło komercyjnie to mi odpisała, że nie musi bo zna te koszty bardzo dobrze 😅 no pozdro, dajta wszystko za darmo a i tak będzie źle
jakiś czas temu Maja Staśko narzekała, że diagnozowanie i leczenie męskiej niepłodności nie jest objęte refundacją i jak to. No tak to, że refundacja nie ma na celu diagnostyki tylko In Vitro. Nie wiem czego ludzie nie rozumieją...

reklama
Boże muszę bo się uduszę 🙈 teraz z kolei trafiłam na jakąś stronę tik toka gdzie laski wylewają żale, że program obejmuje „tylko” procedurę i transfery… No piorun mnie trzaska jak to widzę. Kryteria tak okrojone, refundowane niemalże wszystko ale i tak znajdą powody do narzekania.. A jak którejś odpisałam, żeby sobie podliczyła ile by ją to wyszło komercyjnie to mi odpisała, że nie musi bo zna te koszty bardzo dobrze 😅 no pozdro, dajta wszystko za darmo a i tak będzie źle
Przecież jesteśmy znani z narzekania, no nie wiesz 😂 Polakowi nie dogodzisz 😅

Cześć dziewczyny, piszę z prośbą o poradę. 21.01 transfer,beta ładnie rosła wszystko super,wczoraj ponad 11 tys.,dziś USG wiek zarodka 6t+2d,ale nie ma serduszka. Pani Doktor określiła to jako poronienie chybione. Czy jest sens robić USG na własną rękę jeszcze w przyszłym tygodniu?
Jesli dobrze liczę do jest 30dpt? U mnie uwidocznione serce w 33dpt ale nie wiem kiedy zaczęło bić 🤷‍♀️ w 26dpt jeszcze nie było serca.

to nie sa słabe ja mam 2x 3bb ostatnie ale powiedziała ze pojedynczo moze że jeden sie slabo rozmrozi to wtedy podadza dwa
3BB
Screenshot_2025-02-20-11-06-37-785_com.android.chrome.jpg
3BB są lepszej jakości niż 4BC

Oczywiście zgadzam się z Tobą, musiałam się źle wyrazić. Bardziej chodziło mi o to, że niektóre dziewczyny martwią się niskim amh, a tu nie ma reguły.
owszem ale ja mam 0,67 i lekarz mowil wizyte pozniej ze moze byc juz nawet 0,3…. Mowil ze udawało sie i sa ciąże z niskiego amh, gdyby nie widzial szans to rozmowa bylaby i adopcji zarodka, ale jest szansa i on właściwie na spokojnie podchodzi….
Ja sie naczekałam troche. Więc mając syna od „strzala” naturalnie, myslalm ze to tylko źle pracujące jajowody są przeszkodą, okazuje sie ze nie tylko…

reklama
Do góry