reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
To wspaniała wiadomość że wszystko z nimi ok ❤️ kiedy masz teraz wizytę? Jaki plan?
Powiem Ci że bardzo się cieszę 🥹 już totalnie spisałam na straty te zarodki bo byłam pewna że będą nieprawidłowe, a tu taka niespodzianka ❤️ Wizyta jutro - wstępnie rozmawiałyśmy o zrobieniu trzeciej histero przed kolejnym transferem ale zobaczymy co jutro wymyśli lekarka :)

Powiem Ci że bardzo się cieszę 🥹 już totalnie spisałam na straty te zarodki bo byłam pewna że będą nieprawidłowe, a tu taka niespodzianka ❤️ Wizyta jutro - wstępnie rozmawiałyśmy o zrobieniu trzeciej histero przed kolejnym transferem ale zobaczymy co jutro wymyśli lekarka :)
Ależ się cieszę! 🥹 Trzymam kciuki za plan prowadzący do wyczekiwanego sukcesu. 💚

nas już też nie legitymują dowodami...
No niestety :( to nie jest miejsce w którym by się chciało spędzić tyle czasu ze aż wszyscy znają Cię z widzenia. Ostatnio jadąc autem w okolicach kliniki zastanawiałam się czy przyjdzie kiedyś czas że nie będzie mi się ta droga kojarzyć z wizytami w klinice tylko z czymś innym…

reklama
hej:) dziękuję że pytasz, trochę się odcinam od forum. Bo ta stymulacja to…. Miałam zacząć w styczniu, zaczęłam… ale nie wyszło…. ciągle coś. Tydzień temu okazało się że nie ma pęcherzyków jajniki liche i musimy czekać aż pojawią się nowe pecherzyki, musimy „‚poczekać” wyłapać moment. Lecę na antykoncepcji, jutro wizyta…. Zobaczymy co będzie…. Modle się aby doszło w ogóle do punkcji, później będę się modlić o zarodki które będą się nadawały do transferu, ale to tak odległe się wydaje że nawet nie myślę o tym…..
Trzymam za Ciebie kciuki ✊✊

@LadyCaro
Fajnie że się odezwałaś:) super że zaczynasz na nowo, oby tym razem nie było żadnych kłód, przecież nie ma ich w nieskończoność :(
Ajj rozumiem, czasami też staram się skupiać na tym tylko co przede mną, bo jest tyle opcji że coś może pójść nie tak że boję się wybiegać za bardzo w przyszłość 🥺 dawaj znać co po wizycie i jaki plan ma na was doktorek.🤞

Do góry