reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Implantacja zarodka czy okres

Cześć dziewczyny jestem tu nowa i potrzebuje porady. Z mężem staramy się o drugą ciążę. Moje cykle trwają około 32/34 dni, na początku cyklu około 4 listopada czułam ból w podbrzuszu i przyjęłam ten dzień jako owulację oczywiście staramy się przez cały okres dni płodnych. Natomiast przed wczoraj tj 13 listopada zauważyłam nitki krwi w śluzie, trwało to jeden dzień a dziś dostałam mocniejszego plamienia. Jak na początku okresu. Dziś jest 24 dzień cyklu czy to możliwe że tak się okres przesunął czy implantacja zarodka może tak wyglądać?

reklama
Cześć dziewczyny jestem tu nowa i potrzebuje porady. Z mężem staramy się o drugą ciążę. Moje cykle trwają około 32/34 dni, na początku cyklu około 4 listopada czułam ból w podbrzuszu i przyjęłam ten dzień jako owulację oczywiście staramy się przez cały okres dni płodnych. Natomiast przed wczoraj tj 13 listopada zauważyłam nitki krwi w śluzie, trwało to jeden dzień a dziś dostałam mocniejszego plamienia. Jak na początku okresu. Dziś jest 24 dzień cyklu czy to możliwe że tak się okres przesunął czy implantacja zarodka może tak wyglądać?

Raczej przesunął się okres tj. owulacja była wcześniej niż podejrzewasz.
Ból podbrzusza nie świadczy o owulacji

28 października zakończył mi się okres to możliwe żeby zaraz po okresie była owulacja i tak wydawało mi się że ten 4 to jest bardzo szybko

Ale owulacja nie występuje na początku cyklu...
Jeśli owu była 4 listopada, to powinnaś za ok 3 dni dostać okres.

edit. Wszystko jest możliwe. Ja z takiej owulacji mam syna ;-) A cykle miałam 30-dniowe.

Kup testy owulacyjne, bóle podbrzusza nie świadczą o owulacji.. podejrzewam, że po prostu okres się przesunął i wystąpił w terminie

Dobra to w takim razie czekam co z tego wyniknie i długo te plamienie się utrzyma. Może akurat wcale owulacji nie było 4ego tylko później. Teraz też jestem bardzo osłabiona i chora coś mnie kaszel bierze. Więc zobaczymy.

reklama
Do góry